reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Czop może odejść dopiero na porodówce więc się nie strasuję. Może też odchodzić przez wiele dni jako po prostu bardziej zagęszczony śluz i wtedy trudno go zidentyfikować...
Mi czop odchodzi od 2 dni w postaci gestego śluzu zabarwionego na czerwono i jakoś dużo go jest ;-)

kurde chyba dostaje na łeb... boli mnie pochwa- skurczy brak. I znów mam ciemnopomarańczowy mocz/ prawie czerwony... ale cały, nie że jakieś wycieki krwi... czy coś...

ten mocz to od wczoraj... tylko tak dziwnie bo raz jak ide to jest jasny (można powiedzieć biały) a później jest prawie czerwony...

ehhh...

I brzuch mnie teraz boli- chyba z nerwów?!

czesc Kochane Moje :*

wpadam tylko zostawić info,że ja wciąż w dwupaku..kompa wciąż brak..nie poczytam więc co u Was,tylko zajrzałam na wątek sms-owy i mam nadzieje,że u Doggi w końcu coś się zacznie!!trzymam mocne &&&&&
Kat gratuluje!!!a Safii i Dagamit mocne &&&&&&&&&&&&&&&&

wieczorem mialam dosc silne skurcze ale jeszcze przetrzymuje się z wyjazdem do spzitala,bo jak juz tam pojade to na dobre byleby efekty byly!

dzis rozmawiałam z połozna i jeśli przez godzine bede czuć regularnie co 5min to mam jechac..tak więc czekam i liczę w napięciu....waliza spakowana,łózeczko czeka, ja też prawie gotowa....

czyli wychodzi na to że zaskoczą nas nasze bączki :-) może to lepiej, nie chciałabym mieć takich bóli jak Doggi na przykład, niech się rozkręci raz a porządnie, a tak się dziewczyna męczy i fizycznie i psychicznie

no dobra dziewczynki, ja spadam do pani doktor, a jeszcze wyniki muszę odebrać więc lecę, trzymajcie kciuki, pa, odezwę się jak wrócę

Ostatnia edycja:
reklama
Dobra Dziewczynki, ja zmykam... Muszę przygotować się jeszcze do tego szpitala. Po narodzinach Weroniki dam znać i na pewno fotkę przesle ;-)
Pozdrawiam wszystkie, buźka :*

Do góry