agatkaT
Fanka BB :)
Mamusia co ile masz skurcze i jak długo już trwają?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Mamusia co ile masz skurcze i jak długo już trwają?
Nie wiem o co chodzi. Najwyżej jutro chlapnę 2 łyżki. Poza tym połaziłam dziś trochę więcej, robiąc naleśniki zrobiłam całe 5 przysiadów
A po 17 poszliśmy do lasu na spacer i chłopaki mnie nieźle po górkach przegonili. Brzuch się co chwila napina i taki dyskomfort w podbrzuszu czuję. Na razie nie liczę tych napinań, ale są dosyć częste, na szczęście niezbyt bolesne. Póki co się nie nastawiam na nic. Podejrzewam, że jak wlezę do wanny to miną, więc na razie nie wchodzę, niech sobie ta macica trochę potrenuje
tzn sa chwile gdzie lypie swoimi slicznymi oczkami ale to max 15-30 min i wola cyca i zasypia z nowu. W dzien moze max 2 razy oglada swiat i raz w nocy. Takie malenstwa duuuzo snu potrzebuja