mamusiacóreczki
Fanka BB :)
Dzień dobry...witam się pierwsza. Zjadam śniadanko i zaraz pędzimy po zakupy.
Mamusiu czerwcowa i jak tam sytuacja na froncie?
Mamusiu czerwcowa i jak tam sytuacja na froncie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
) i spał potem 5 godzin... 

..pozniej juz standardowo co ok 3 h ;-)
To znaczy o 8 przygotowalam i zaprowadzilam mloda do przedszkola, ale pozniej wrocilam do lozeczka. Moj maluch roznie spi w nocy, ale wykle 12, 3 i 6 (ksiazkowy bejbus), ale nawet jak sie czesciej budzi albo nie chce spac to ja nie jestem zmeczona. Na poczatku myslalam, ze to hormony mnie tak trzymaja, ale teraz dalej mam tyle poweru. Macierzynstwo daje mi tyle radosci jak nigdy przedtem. Przy mlodej bylam czesto zmeczona, zdenerwowana, a teraz - sila spokoju. Alessandro jest cudowny, moge na niego godzinami patrzec.