reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Witam mikołajkowo:-)

DORIS dziekuje:-)

U nas chyba nadszedł czas równowagi. Dajemy rade. Obecnie moje maluchy chore; Franio ma wirusowke, wymioty, biegunka i gorączka po 40 stopni to juz dzisiaj trzeci dzień, mam nadzieje ze ostatni.
Antoś ma katar i kaszel od czterech dni, wiec licze, ze powoli zdrowieje.

Kochane bardzo Wam dziekuje za ciepłe myśli i pamięć. Nie wiem kiedy nadrobie czytaniowe zaległości, zeby wiedzieć co u was; mam nadzieje ze uda mi sie choć jednym okiem poczytać.

Milołajkowe pozdrowienia dla Was i maluszków.:-)

Witajcie porannie, no już nie tak porannie;-) Jem właśnie śniadanko ze strasznie śmierdzącym serem:-DA jak wstanie to mnie przechrzci, że cały dom zasmrodziłam, ale ja uwielbiam ten ser!!!Maja fika na podłodze, już ze 2 razy ją przenosiłam, bo na brzeg koca/dywanu doszła, nie można jej na minutę zostawić. Do tego upodobała sobie półkę z płytami dvd i ze 2 razy dziennie musi wszystko porozwalać...
Wyprawię A do pracy i postaram się Was nadrobić jak Maja pozwoli. Dziś przyjeżdża do mnie koleżanka ze swoją 2-miesięczną małą(tą co waży 6500g albo i więcej już teraz)
Miłego dnia!!!
AgataR a jak Twoje wyniki?

mrsmoon, my też będziemy mieć gościa. Do Miesia przyjdzie ciocia... Dobrawa! Niezły zestaw imion co??:-D Swoją drogą Dobrawa ma brata Mieszka - dorosłego już:-)

AESTIMA dziekuje; ale to chyba nie jest pech, po prostu czym wiecej dzieci tym wiecej kłopotów, ale dzieci rosną wiec kłopoty bedą mniejsze jak to w życiu bywa. Grunt ze to co nas spotyka można leczyć.

MRSMOON dziekuje ze pytasz, wyniki są stabilne. W styczniu powtórka, jeśli nic nie urośnie to co pól roku rezonans i do obserwacji.

Hej! ja padam na pysk....Malwina ma apogeum jesli chodzi o marudzenie...masakra...non stop trzeba z nia byc..wlasnie spi na rekach wiec pisze jedna...juz nie wiem o co chodzi i jestem zalamana...nawet czopki nie pomagaja...juz wczoraj u Kati była jakas nie swoja i jak wrocilysmy dalej jazda...ja sie poddalam. Wszystkim zycze udanych Mikołajek. Musze Was nadrobiC.

Trasiu pół roczny buziak dla Marysi :*

jejku, Misia współczuję Ci, mnie jeden taki dzień wykańcza psychicznie, ba - jeden wieczór...a mocz w porządku? może to zęby tak się Malwince we znaki dają?

Zapomniałam Wam napisać, byliśmy z Mają na usg przezciemiączkowym, torbielka się wchłonęła, wszystko jest ok. Lekarz, który robił usg powiedział, że asymetria ułożeniowa wynikała właśnie z obecności tej torbieli:szok: nie wiem co o tym myśleć, neurolog nic takiego nie mówiła. No, nieważne zresztą, grunt, że się wchłonęła

Dzień Dobry

JULINKA PRZESYŁA MIKOŁAJKOWE BUZIAKI
mikoajka2aaabbb.jpg

reklama
Do góry