reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

Hhe Królowa nocy :) Mrsmoon tak nazwała Madzioolke z tego co pamietam :-)
Ja bym tu Trashkę podpięła jako drugą królową bo też często jest w nocy a bynajmniej zawsze tak było :tak:

Madzioolka kciuki za szczepienie jutro a Ty trzymaj za nas bo też idziemy na szczepienie:szok::szok:Tylko ,że u nas dopiero druga dawka(bo ciągle coś było do tej pory)

mrsmoon,trahka- Gracjana pospała mi kolejne 15 minut po czym jak Igor wszedł do pokoju zerwała się jak poparzona z płaczem :sorry:No ale chwila moment, wykąpalismy ją ,dałam ama i zasnęła bez problema:tak:

Co do AZS to nie zazdroszczę bo z tym cholerstwem jak już się je ma to trzeba się męczyć całe zycie :-(

reklama
Hahahaha Królowa Nocy i Królowa Poranka :-) Lubelszczyzna wymiata w ekstremalnych porach :-)

Traschka matę podpatrzyłam u Silvy i się zakochałam :) Jest 23 a ja się dopiero rozkręcam z pisaniem :)

W temacie kosmetyków to dla maluchów bez problemów skórnych polecam niebieską serię BabyDream z rossmana, kiedyś wklejałyście link to testów kosmetyków dzieciowych pod względem składu i tam te rossmanowskie wyszły najlepiej więc się skusiłam, mamy płyn/żel do kąpieli i balsam nawilżający, do buzi jednak używam oilatum soft bo czasami wyskakują lekkie przesuszenia więc zapobiegawczo stosujemy codziennie ;)

Madzioolka za późno napisałaś, dziś A kazałam kupić żel do kąpieli Bubchena:-( ja w zasadzie tego żelu do mycia dupki używam, bo Maję w balneum/oilatum soft kąpiemy. Mam nadzieję, że upoluję 2x500ml oilatum za 70zł...

Kati ja też się pogodziłam z powrotem do pracy, no nie było innego wyjścia i tyle, rozpaczać już całymi dniami nie będę, na pewno na początku będzie ciężko i smutno ale damy radę... Ostatnio Maja upodobała sobie bardzo sztywny plan dnia i drzemki ma o ustalonych porach: 12.30 -30 minut, 14.30 - 2 h albo i dłużej, 18.30 -30 minut i mam nadzieję że tak Jej zostanie bo akurat w czasie tej 2-godzinnej drzemki Tomek ma największy nawał pracy a jakby Mała pospała tak ładnie to zrobiłby co ma do zrobienia i nie musiałby później do wieczora siedzieć...
My dziś wybieraliśmy zdjęcia do kalendarza (zamawiamy na święta kalendarze ze zdjęciami Mai na prezenty) i też byłam w szoku jaki to był mały klusek, nawet mówiłam do T że aż dziwne że się nie bałam wziąć na ręce takiego maleństwa, takie to wiotkie było :)

Katamisz
kciuki za szczepienie &&&&& my juz 3 dawki przyjęliśmy, jutro nfz-towe wzw...

mrsmoon to nastepnym razem kupisz, nic straconego :) nie pisałam wcześniej bo testowałam czy dobre ale skórka jest ładniutka i mięciutka więc mogę polecić :)

Zapomniałam Wam napisać jak dziś zaszalałam zakupowo - otworzyli u mnie biedronkę po remoncie i z okazji otwarcia jest dużo promocji, m.in pieluszki Dada wszystkie rozmiary za 19,99 (normalna cena to chyba 26,99) i teraz pół półki w szafie mam wyłożone jest Dadą - 9 paczek kupiłam :-) mam tylko nadzieje że dupka Majce nie wyrośnie z tego rozmiaru :-)

Traschka to zdrówka dla Marysi :*:*:*

No u nas ciągle jakieś katary i kaszle były i dopiero idziemy na 2 dawkę Infarixa.Od 29 września(byl ustalony termin szczepienia) ciągle coś było...jak nie antybiotyk to coś i tak w kółko.Żegnam się już z Wami dzisiaj bo mój D w domu zostaje na noc i muszę z nim chwilę spędzić;-)
Dobrej nocki :*:*

Co chwile coś mi się przypomina, ja chyba dziś się nie położę...
Wczoraj do Majki przyszli chrzestni z Mikołajem, to tak się cieszyła z tak licznego zgromadzenia i zainteresowania swoja osobą że aż piszczeć zaczęła i tak skrzeczała przez prawie godzinę że aż nas głowy rozbolały :) dostała kocyk, gryzak i pluszowy pociąg ze zwierzątkami, śliczne i nieprzesadzone, a my z T kupiliśmy Jej misia z akcji "Kup Misia", pluszak cudny i cel szczytny i postanowilismy że co roku będziemy kupować jednego :)

Traszka a to może i u mnie po 28,99... sama nie pamiętam.... a ludzie to się dosłownie rzucili na te pieluchy, każdy brał po kilka paczek a pracownicy ciągle nowe pudla donosili... najbardziej ubawił mnie widok jak całe osiedle z dadą paradowało a potem i ja też tak szłam :)

Dobra i ja uciekam w końcu bo jeszcze w wannie zasnę :)
Jutro też pewnie dopiero wieczorkiem będę miała chwilę żeby coś skrobnąć bo po szczepieniu o ile nie będzie marudzenia planuje podjechać do pracy i odkurzyć komputer na przyszły tydzień :)

Również życzę dobrej nocki,

reklama
hej, dzis pozniej bo musialam moje kryski oddelegowac do tej warszawy, ale niestety pozno wyjechali i nie zdaza do ikei, wiec madziolka no przykro mi, ja tez nie bede miala na razie poscieli bo tam takie sliczne oryginalne komplety sa. ale jakby co to mam kolezanke z warszawy(ta ze swidnika) ktora czesto przyjezdza do lublina to na pewno by nam to kupila i na swieta bysmy to na pewno mialy. chetnie bym wpadla na ta kawe madziolka ale dominika jest zakatarzona i chyba w ogole do swidnika nie przyjade zeby nie zarazic kloezanki synka-a tak czekalam na to spotkanie:no: no chyba ze jej przejdzie cudem to wysle ja do przedskzola
kurde no juz nawet popisac nie moge bo mlody lata z golym siusiorem po panelach, bo na kocu przeciez zle lezec....wpadne pozniej

Do góry