reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

cześć:zawstydzona/y:,wiem wiem nie ma mnie i nie ma,ale to lenistwo zwykłe,nic więcej.
jeszcze was nie poczytałam,i tak nie nadrobię,ale chociaż z grubsza.
u nas wszystko w porzo,Kalinusia anioł nie dziecko,je ładnie z łyżeczki,mało płacze,śmieje się często,a wczoraj udało jej się powiedzieć bababababa:tak:.tak teraz wygląda:

Uploaded with ImageShack.us

idę was troszkę pdczytać i na kulinarny dla dzieci ,bo mam parę pytanek.
pozdrawiam was wszystkie:tak:

reklama
O! to nawet niedrogo:) Wymierzyłam sobie- ta kapa nieduża, ale zawsze cieplej mu w dupkę będzie, bo u rodziców chłodno a pod nią jeszcze wielki koc piknikowy rozłożę i miejsce do turlania będzie:)
Ale wściekła jestem, że te puzzle piankowe toksyczne, bo to byłoby idealne rozwiązanie i nie musiałabym tak kombinować...

no, ja też jestem zawiedziona tymi puzzlami, dobra izolacja by była i dużo miejsca do zabawy...
idę kota wypatroszyć, bo dziecko mi obudził oczywiście:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jak dziś kupię te kapy(jak będą, wg info na stronie są na Targówku), to jutro dam A to wyśle, bo on na dole w biurowcu ma okienko z panią z pp

Ostatnia edycja:
mrmoon na razie sie wstrzymam z ta posciela bo jak mi kolezanka kupi to czy by sie walilo czy palilo to beda sie musiala z nia spotkac a tak to zawsze cos wypada:) ale jakby co to cie wykorzytsam
madziolka ale ekspres jestes
czesc justynka,ale wielka pannica z kalinki
o prosze jaka nowina z tymi puzzlami a to byla dlugo ulubiona zabawka dominiki:eek:

No właśnie a z takiej kapy raz dwa się z turla, no ale lepszy rydz niż nic:-) Przynajmniej bardzo ładna ta kapa- będzie cieszyć oko;-)

Dobri deń :-)

Wpadłam się przywitać bo moje dziecię zasnęło.Pewnie na 15 minut więc nie mam zbyt wiele czasu;-)Widzę ,że szalejecie z ,matą ikeoską.Ja też ją kupię w tym miesiącu.Całe szczęście do ikei mam jakieś 15 km z centrum więc nie muszę prosić mrsmoon o jej zakup.No ale gdybym nie miała takiej możliwości to byłabym następna w kolejce ;-)

Madzioolka dzisiaj jadę do kilku biedronek i zobaczę czy u nas gdzieś taka promocja będzie czy to tylko z racji otwarcia nowej...Bo u Ciebie to na otwarcie taka akcja??

Marta co Ty dajesz jeść temu swojemu Norbertowi ,że on taki silny chłop??Kurde do tej pory szczękę zbieram z podłogi na widok jego klęczącego w łóżeczku :szok::szok::szok::eek::eek::eek:Skubany!!

misialina ja polecam nan pro_Od początku na nim jedziemy i jest ok.Dosyć ładnie pachnie i smakuje więc z tego co wiem dzieci nie mają problemów z akceptacją smaku.

justynka zgadzam się z moon Kalinka to cały Antek:szok::szok:

Niewyspana jestem, co chwilę się budziłąm w nocy. Teraz mama usypia Marysię ale chyba szybko nie pójdzie, bo co chwilę słyszę okrzyki radości z drugiego pokoju:)

mrsmoon to ja poproszę tą matę! Prześlij mi na priv dane do przelewu, ja ci podeślę mój adres. Kochana jesteś:) A nie mieszkasz gdzieś blisko hotelu Belveder? mogłabym osobiście odebrać w przyszłym tygiodniu.

Misia ja używam bebilon pepti więc niewiele pomogę, bo to nie mleko tylko preparat mlekozastępczy:) I myslę podobnie jak marta, spóbuj wrócić na kilka dni do rygorystycznej diety poporodowej, czasem dzieci tak reagują na niektóre produkty.

reszta potem, teraz poplotkuję z mamą:)

reklama
Ja chybna też wrócę do diety- dziś kurczak, ziemniaki i marchew. Dziewczyny, ja już z Mieśkiem nie wyrabiam- szalej po nocy i marudny- Michał twierdzi, że te plamy go pieką... Dziecko znajomych miało azs i też po nocach nie spało... No nic- dziś Wysocki- może coś poradzi...

Do góry