reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

nie zapeszajac beni ma lepszy nastroj dzisiaj :)

moon - chcialabym widziec jak ty tego kota dusisz hahaha :-D:-D:-D

u nas na obiad chyba zupka pomidorowa z ryżem - na probe :) zobaczymy co z tego bedzie jak nie to mam inyka w zapasie :)

reklama
ironia ja nawet go uderzyć nie potrafię...nie wiem co w niego dziś wstąpiło:confused: teraz śpi u nas na łóżku w sypialni...jak Maję wieczorem położymy spać, to się z nim miziam i tulam na podłodze;-)

wlasnie z lublina wrocilam, piekny snieg pada, szkoda tylko ze jest na plusie to sie roztapia od razu. zamowilam dominisi stroj na jaselka-aniolkiem jest. ide zupke szamac pomidorowamam:)
strsznie wam zadzroszcze tego zlotu:no:

Ostatnia edycja:
hej na razie mi śpi od 20 min( tyle, ze na naszym łóżku ale w łóżeczku też śpi).
Mati ostatnio tak ma, że jak ja jestem w domu to bez cyca nie uśnie, choć 10 min wcześniej jadł zupke:wściekła/y:, cyc do pociumkania musi być...
Masakra u nas bunt na moje zupy...
juz mu te słoiczkowe daje, bo nie moge z nim.
Misialina współczuje nie boli cie ręka?
A moze do twojego mleka ściągniętego daj jej w nocy kaszki np sinlac. Moze ona tylko ciumka w tej nocy a nie pije?
juz nie wiem co na to poradzić
O juz doczytałąm, ze dziewczyny też ci diete proponują, no próbuj wszystkiego
Marta masz racje, tak sobie to tłumacze, tylko że mam teraz w pracy mase spraw rozpoczętych (chłopak co był na zastepstwo zaczął) i musze je troche wyprostować) no i ten chłopak wszystko wszystkim robił a mi mase rzeczy zostawił i przyzwyczaił ich do odwalania za nich roboty, więc moja asertywność pójdzie w ruch ;-)
No ale zawsze to 7 godz - niecałe 8 z dojazdem więc nie jest tragicznie

Dziewczyny ja dzis przegapiłam szczepienie na wzw i przerażona dzwonie że zapomniałam i kiedy mam iść a położna do mnie że super że nie przyszłąm, bo lekarka na szkoleniu... i mam we wtorek

sorki ze wybiórczo ale jem obiad i ide właśnie wstawić pranie

kati fajnie, że masz dobry dojazd, ja do pracy ponad godzinę jadę, bo co chwila jakieś remonty...A ze żłobkiem po wakacjach to pewnie tak będzie, że A ją będzie odwoził koło 9.30 a ja ją będę odbierać

Zasnela sama w lozeczku po polgodzinnych bojach i przekrecaniu sie na brzuch... 2011-12-08 13.56.43.jpg

jej czy wasze dzieci też tak dzisiaj marudzą? CIągle jęki a Marysi rzadko się to zdarza. Kompletnie mnie ignoruje, mówię coś do niej i nawet na mnie nie patrzy. Czytam jej, jęczy. Dopiero jak dałam ją na matę to się czymś zajęła i bawi się sama. Widać potrzebuje dnia samotności...

Trasia, Miesiowi często jak jesteśmy sami zdarza się jękolenie ( tęskni za M??), ale dziś to masakra- ciągle ryczy:no:

reklama
to i ja dolączam, mlody nie dospał chyba i stekoli i wyje mi:no::cool:
katamisz a daje mu bebilon pepti:-Dmam wrazenie ze on by chcial robic wszytsko od razu:sprezynuje, chce siadac z pozycji raczkowej, pelza do mnie i sie wspina po mnie.....co wcale nie jest az takie fajne bo jestem uwiazana
ale wyje :no: ide

Do góry