Andariel kolęda przed świętami??? u mnie zazwyczaj po nowym roku...
Już za 2 tyg święta a ja tez wcale nie czuję, chyba przez ten powrót do pracy mam klapki na oczy na wszystko inne...
Marta planuję jechać do lbn rano, koło 8 żeby po drodze wstąpić i zostawić krew i siuśki do badanie więc jeśli mi się to uda to koło 10-11 najpóźniej powinnam już być w domu z powrotem, chyba że nie wstanę to pojadę później ale wtedy już dopasuję się do Twojego przyjazdu... dam znać rano smskiem w poniedziałek

Zdrówka dla Norberta :* coś nie mogą się wyleczyć te Twoje maluszki, probiotyk możesz śmiało podać
Traschka jejku jaka super musi być ta Twoja kolęda

u mnie nie ma takich, a jak już ktoś chodzi to jakies dzieciaki co wydukają parę linijek i oczekują za to nie wiadomo jakich darów... ale u mnie ludzie nieufni i dlatego nikt juz nie kolęduje bo tak jak piszesz - nikt drzwi nie otwiera...
Anapi super że restauracja się rozkręca oby tak dalej &&&&&&& i zdrówka dla męża

a jak dziadzio ?
Kati niezłego masz buszownika domowego

moja nie myśli jeszcze o takich wędrówkach
Katamisz tulam mocno... mi tez smutno że tyle pięknych momentów z Mają mnie ominie...
Aestima a co oglądaliście? polecisz coś?
Ironia ja też nie otwieram nieznajomym... wyobraźcie sobie że dwa lata temu chodzili jacyś podejrzani ludzie że niby opłatek roznoszą i wszystko byłoby w porządku gdyby nie to że spisywali nazwiska ludzi którzy kupili opłatek... a zawsze opłatek roznoszą ministranci z kościoła...
Ja dzisiaj się dowiedziałam że karnet za parking pod moją pracą kosztuje 200zł... nie stać mnie na taką ekstrawagancję... i tak już trzymam się za portfel bo paliwo takie drogie..... nie wiem gdzie będę zostawiać samochód... przed ciążą parkowałam na innym parkingu po 80zł/m-c ale teraz już nie ma tam miejsc...
Nie wiem czy oglądałyście wybory miss polonia? u nas leciało to bo nic innego nie było, Tomek na kompie, ja robiłam bombki i tak słucham, a tam akurat ta część gdzie kandydatki miały się wypowiedzieć.... i O MAAAAAATKO JAKIE TĘPAKI!!!!!!
-pytanie: z którą ze znanych żyjących osób chciałabyś zjeść kolację?
-odp: z panem kamerzystą...
-pytanie: jak nazywa się aktor który będzie grał lecha wałęsę?
-odp: chciałbym odpowiedzieć na to pytanie ale kończy się czas antenowy....
No ja nie wiem skąd to się bierze takie puste.......????