reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

kati - na roczek to my mamy garniturek czarny czyli kamizelke bodokoszulke i spodenki szyte na 80 cm. :) idziemy w sobote w tym na wesele pozniej nam sie nie przyda chcesz moze? produtkt polski i szyty na zamówienie wiec jakościowo bedzie super :) :tak:

zołzik - dzien bobry :) z tym rozumieniem bo mnie to przeraża... ostatnio mielismy powazny dialog z młodym :-D wyszłam z pokoju a benio nie widział i marudzi ... michał sie pyta... co się stało a Benio pokazuje na krzeslo i mówi mama mama ... m pyta co mama? a on .. mama papa i w płacz :szok::-D
i tez musze uwazac co mwoie jak sie denerwuje bo potem w złobku powie ze wypadł diabłu spod ogona i nazywa sie czarci pomiot :rofl2:

ide po magnez bo cos zbyt nerwowa jestem przez te wszystkie choroby, wesela i pogrzeby :-(

reklama
aestima - mnie benio tez ostatnio nie cchcial tylko tata... :confused2: z jednej strony looz bo nic mi nie wisi u spodni ależ nosz kurcze... to ja sie mecze 11 godzin a on tylko tata :-D
chociaz zauwazylam ze bardziej jest teraz za mną niz kiedys... przychodzi sam i się przytula, kładzie na nożkach albo daje całuski w moje usta :-D cudaczek mały... a od wrzesnia do żłobka ciekawe co to bedzie :rofl2:

Jejku, dziewczyny, napisałam przed chwilą na spotkaniowym - u nas to samo z rykiem, może się pozarażały;-) nie rota, to ryk, też na r;-)
Aestima Ty się ciesz, że masz oddech jak Michał w domu, bo u nas tylko ja się liczę dla naszego dziecka, ojciec mógłby nie istnieć...

Forever, Mieszka czasem opuszcza pewność siebie??:szok: Uff:-) JA nie zauważyłam:-D Czasem się martwię, że on taki dominator i w dodatku mało delikatny chwilami... Ale jak kota dotyka to delikatnie już bardzo- ciekawe czemu do innych dzieci takiego podejścia nie ma:laugh2: Ale on jest też b. wrażliwy- jak się cieszy to na 100%, jak rozpacza to też na 100. On jest po prostu cała mama z charakteru. Niestety, liczyłam na bardziej Michałowy ( czyt. spokojniejszy i łatwiejszy, milszy w obyciu) charakter:-D

Marta, to co piszesz o Domi mnie nie dziwi, już pisałam, że ja byłam nieśmiałkiem i wstydnisiem, czepiałam się maminej spódnicy a każdy występ to była trauma. A potem występowałam w teatrze i apele prowadziłam, dziś bez ludzi nie istnieję- uwielbiam towarzystwo, więc, to się wszystko w ciągu życia może ( choć nie musi) przeobrażać:-)

Mrsmoon, gorzej jak M. do pracy idzie... Miesiu w sumie grzeczny, ale b. absorbujący wczoraj i nie zostanie za chiny w pokoju sam. I też był ryk, ale ten co Wam opowiadałam, co od hexy się pojawia w czzasie snu.

zołzik - dzien bobry :) z tym rozumieniem bo mnie to przeraża... ostatnio mielismy powazny dialog z młodym :-D wyszłam z pokoju a benio nie widział i marudzi ... michał sie pyta... co się stało a Benio pokazuje na krzeslo i mówi mama mama ... m pyta co mama? a on .. mama papa i w płacz :szok::-D
i tez musze uwazac co mwoie jak sie denerwuje bo potem w złobku powie ze wypadł diabłu spod ogona i nazywa sie czarci pomiot :rofl2:

ide po magnez bo cos zbyt nerwowa jestem przez te wszystkie choroby, wesela i pogrzeby :-(

K-wa, odpisywałam i mi dziecko kompa wyłączyło :eek: :wściekła/y: I jak krzyknęłam, nawet się nie rozpłakał, tylko usiadł, schylił główke i patrzył na swoje paluszki... A potem tylko zerkał na mnie, chyba obczajał mój nastrój :-p Ale już próbuje na mnie włazić.... :baffled:

Chciałam napisać, że, po pierwsze, cudna jesteś z tymi tekstami [ale to wiesz ;-)]. A poza tym fajnie można się juz z Beniem porozumieć :-) "mama papa" - cudne! :-D

reklama
no i przeklinanie sie powoli oduczam... w ciazy bylam taka spokojna a teraz ten ped w pracy z firma z beniem i nei daje rady czasami mi sama ku... wejdzie na usta.. :crazy: i nie jestem z tego dumna :-(

Do góry