reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Dzień dobry...i u nas ryk...hurrraaaaa:-)
A tak poważnie to od dwoch dni Asia budzi się z wiskiem coś ok północy i na początku schizowałam, że to może duchy:no::eek:ale dziś jeść nie chce, ostatni posiłek jadła o 22 i ani butli ani z łyżki, tylko chrupkiem nie pogardziła:sorry: i ciągle coś jej się nie widzi i ryk....mam NPM i mogę ją ze złości uszkodzić:wściekła/y::szok::no:
Zołza mialam Ci napisać, że Asia wsród nowych jest bardzo powściągliwa jeżeli chodzi o uśmiechy itd ale nie płacze, tylko u jednej osoby na rękach jest ryk....u teściowej:laugh2:
Ja klnę jak szewc, ale nie przy dzieciach bo kiedyś Emilka niby nie slucha, zajęta sobą, ale po moim sypaniu k-wami zaczeła sobie pod nosem spiewac kuwa kuwa kuwa:szok:wiec teraz sie hamuje, nawet z tematami tabu bo cwaniara bardzo duzo rozumie:tak:
Marta świetne ubranko, pokaż fotki
Kurna, pisze jedną ręką więc pewnie sporo postów przybyło:baffled:

Marta poślij mi zdjecia na e-maila pośle ci go na pw
Ironia a mogłabyś mi też przesłać fotki
Dziewczyny ja bym chciała rozm. 80 i kolory jasne ale zobacze jak to wygąda

Misia nie ma problemu, ja i tak nie korzystałam w końcu, teraz yazz biorę, ale nie wiem czy nie zrezygnuję, bo mnie opryszcza co chwila na czole...
marta strój super! pokaż zdjęcia!!!
dubeltówka Asia kolejna wrzeszcząca w nocy, o co chodzi tym naszym dzieciom?

dziewczyny zdjecia bede miala w tym tyg bo ja w zasadzie nie robilam swoim tylko znjaomi swoimi aparatami, jedni chca jakos ładnie obrobic a do drugich moze dzis podjedziemy

Trasia - no to nieźle z tym koncertem miałas..., wielki szacun dla Ciebie!

Dziewczyny, ni emam szans pisac jeszcze tu na forum zanim nadrobię to naprodukujecie.

tylko sprostuję - ze Krysia wcale tak nie wariowała w samochodzie. Troszkę pokrzyczała. Ale dzięki temu, ze ona krzyczała, to bliźniaki siedziały cicho - one mają tak, ze jak juz są zmęczone, to ktoś musi krzyczeć, jak nie Basia to Piotruś. A tu Krysia ich w krytycznych chwilach wyręczyła. i tyle. Krysia jest EKSTRA!!!

a w temaie nocy - to nasza noc po powrocie to też jakoś nie najlepiej... aż kazałam M wracac do domu na noc (wrócił o 12 o 7 wychodził)... dzielny. a dziś w nocyu totalny luz.

rozbestwiły się te nasze dzieciaki;-) Maja śpi, a ja już balkon umyłam. Czas na okna, bo świata nie widać po zimie...Wczoraj byłam flak a dziś mam znów powera!!!

reklama
Mrsmoon, daj trochę powera!!! M. śpi na balkonie, muszę sprzątać:-(
Dubeltówka, współćzuję, wiem o czym mówisz- mój tak miał pod koniec wizyty u rodziców- z tydzeiń to trwało!!

Do góry