reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
:-D Tak, też niesamowicie podmu****e ;-) Ja robię pranie - w sumie samo się robi ;-) Upiekłam też szynkę, bo leżała w zalewie i tak jeden dzień za długo ;-) Ale teraz jem i pije kawkę - drugą - i też się byczę.

Myślałam, że będzie bal - młody zaczął potwornie marudzić. Położyłam go do łóżeczka i piał dalej. Ale dałam żel na dziąsełka, smoczka, pogłaskałam, dałam buzi i wyszłam. Wył. Ale, o dziwo, tylko chwilkę - już śpi - jupijajej! :-D

:-D Tak, też niesamowicie podmu****e ;-) Ja robię pranie - w sumie samo się robi ;-) Upiekłam też szynkę, bo leżała w zalewie i tak jeden dzień za długo ;-) Ale teraz jem i pije kawkę - drugą - i też się byczę.

wpierw przeczytałam, że w zlewie buahahaha
no moja też jak mówię 'nie' usmiecha się przewrotnie, kiwa głową, że nie, ale na szczęście słucha:-)

Matko, oszalałyście????? Tyle postów:szok:
Aestima mi po Red'sie nie dobrze, ale lubię od czasu do czasu....co do Millenium to kupilam bo wszyscy się zachwycali, a na razie gniot jak nie wiem....skończę pierwszy tom i z ciekawości wezmę się za drugi, ale jak będzie to samo to trzeci sobie odpuszczę
Co do fochów i histerii to ja konsekwentnie ignoruję, ale powiem szczerze, że jest trudniej niż Emilką.....chyba dlatego, że Asia jest ta młodsza i czasami mi jej szkoda i później mam wyrzuty, że taka bez serca jestem....chociaż Emilka zawsze była bardzo grzeczna i nie pokazywała różków...Asia na hasło "nie wolno" dostaje histerii i tak poplacze chwilkę, później znów próbuje i tak w kółko...
U nas slońca ciąg dalszy i chyba trochę przeceniłam ten kraj bo wybrałam się do przedszkola w bluzeczce i lekkiej skórze, ale jak wracałam to jak słońce zaszło za chmury i zaczęło pizgać to aż zęby zaczęły mi zgrzytać. Ot paniusia....
Śmigam po kawkę bo nienawidzę wstawać rano:sorry2:

reklama
:-D W zlewie to ja mam trochę naczyń, które powinnam włożyć do zmywarki... Ale żeby to zrobić, muszę najpierw rozładować zmywarkę... A to już za dużo jak dla mnie w tej chwili :-p

Do góry