widzę,że kulinarnie się zrobiło:-)
u mnie gotowe: ciasto czekoladowe, muffinki tiramisu, muffinki bananowe z polewą czekoladową, muffinki z papryką i kukurydzą (jakieś suche wyszły:-() a w piekarniku muffinki z szynką i serem (ale cholerstwo jakieś lepkie, nie dało się nałożyć do papilotek
a pierwszy raz je robiłam i nie chciałam kombinować, zobaczę co wyjdzie...). Zostały mi jeszcze trufle do zrobienia ale to jak Emilka pójdzie spać. Posprzątałam tylko jej pokój więc jestem daleko z robotą a M zaraz przyjedzie z małą... dupa, dupa, dupa
przepraszam, że tylko o sobie...
edit: aha właśnie sobie uświadomiłam, że nic nie jadłam (oprócz dwóch kaw)...
u mnie gotowe: ciasto czekoladowe, muffinki tiramisu, muffinki bananowe z polewą czekoladową, muffinki z papryką i kukurydzą (jakieś suche wyszły:-() a w piekarniku muffinki z szynką i serem (ale cholerstwo jakieś lepkie, nie dało się nałożyć do papilotek
a pierwszy raz je robiłam i nie chciałam kombinować, zobaczę co wyjdzie...). Zostały mi jeszcze trufle do zrobienia ale to jak Emilka pójdzie spać. Posprzątałam tylko jej pokój więc jestem daleko z robotą a M zaraz przyjedzie z małą... dupa, dupa, dupaprzepraszam, że tylko o sobie...
edit: aha właśnie sobie uświadomiłam, że nic nie jadłam (oprócz dwóch kaw)...
Ostatnia edycja:

]

I dla miesia będzie tam basenik, namiocik... Tylko, ze Michał nie ma pewnej pracy, czyli kredyt to meeega ryzko, ale przecież niemożliwe, ze nic nie znajdzie, jeju cokolwiek musi być! Jego brat bez matury 2200 na rękę zarabia na wózku widłowym... A Tyle by nam starczyło plus moja pensyjka na początek, na biedne życie
ALe za to z bliskimi pod bokiem