reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

No to ja też się przyznam - my też jedziemy na urlop z moimi rodzicami... tylko że oni w przeciwieństwie do teściow są normalni i niegroźni :p za to planujemy jeszcze jakiś dodatkowy wyjazd zagramanicę, może we wrześniu jakas grecja na tydzień, wszystko zalezy od tego jak z kasą będziemy stać bo czeka nas jeszcze wymiana okien w całym domu i się okaże czy wystrczy oszczędności na dodatkowy wypoczynek...

Forever niestety aktulanie najliższa Ikea jest dla nas w Wawie... ale już coraz bliżej do lubelskiej :)

reklama
wy tu o urlopach a nas niestety niestac na zadne wczasy:-( moze za rok ech
witaj trasia
madziolka no nie wiem czy zaczeli budowe juz, stoi znak informacyjny

a ja już mam po dziurki w nosie moich dzieci:zawstydzona/y:dwa dni od rana do nocy jak sama się nimi zajmuję i wymiękam!!! mam nadzieję, że dziś M.wróci na 19 i już wieczorne kąpanko będzie jego brochą, bo ja je chyba prędzej pożrę niż wykąpię:no:

Masz ci los....
Misia uczulona na mm jest :-(
Zrobiłam butle na test, bo dobierać się zaczeła do moich do drzemki popoludniowej.
Zrobiłąm jej z nestle junior bezsmakowe....
Zasmakowała a drugi łyk wypluła na siebie polało sie po brodzie, szyji i troche na klate.
po paru minutach tam gdzie sie mleko polało dostała bąbli jak po poparzeniu pokrzywa! :szok:
Szybko pod kran umyłam ją... schodzi... masakra jak się przestraszylam! A wciskalam jej butle na sile do buzi jeszcze... ehhh....
i co teraz? :baffled:

Asinka było nam bardzo miło :-) my też prosimy o więcej :-) jak mówiłam następnym razem zapraszam do mnie :-)
ja miałam wrażenie jakbym cie znała co najmniej kilka lat :-)
A Tymek taki śmieszek i mała gadułka

reklama
Do góry