reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Aestima gratuluję!!! To chyba najlepsza opcja, bo Michał nie musi już udowadniać, że jest dobry! Cieszę się przeogromnie razem z Wami:tak:
asinka kiedy testujesz?My tym żyjemy tutaj:-D

Aestima, WOOOW! :szok: :-) SUPER!!! &&&&&&&& - musi się wszystko udać :-D Ale mam radochę, jakby to nas bezpośrednio dotyczyło :-D :*

Forever, Lidzbark Warmiński jest piękny, a jadąc do niego, przejeżdża się przez moje rodzinne miasteczko ;-)

no robia dalej łazienke... tu cos tam cos... wkurzylam sie zadzwonilam do sprzedawcy ze mu negatywa chyba wystawie... a on zapoponowal mi 50 zł :szok::-D:-D:-D ja tam skarżypyta nie jestem hihi :-)

Hejka, ja się tylko witam - u mnie ciąg dalszy poniedziałkowego wk.wienia... i w pracy i w domu... szkoda gadać, zmykam.

Aestima moje ogromne gratulacje - wiedziałam że musi Wam się udać!!! :):):)

reklama
Witajcie
Wpadłam przelotem, grillujemy sobie dziś. Julia śpi a jaz lapkiem na tarasie czytam.
Buziaki dla Was i lecę teraz zjeść JABŁKO

Do góry