reklama
hej:-) ale jestem zdupiona...Maja trzecią nockę z rzędu robi cyrki koło 1-2, budzi się po 4-5 razy w przeciągu godziny i trzeba do niej latać. ALe powiedziałam sobie, że nie będę jej brać do naszego łóżka, bo jeszcze gorzej się nie wysypiam - wierzga jak mały konik;-)
Doris ale rozgrzałaś atmosferę
myślę, że może ta osoba ma jakieś powody dla których nas nie informuje. Swoją drogą niezły śledczy z Ciebie;-) Skąd masz na to czas?!
Przyznaję się, że to nie ja:-)
Miłego dnia kochane! Dziś czeka mnie ogarnianie chatki, bo teściowie wieczorem przyjeżdżają
Doris ale rozgrzałaś atmosferę
myślę, że może ta osoba ma jakieś powody dla których nas nie informuje. Swoją drogą niezły śledczy z Ciebie;-) Skąd masz na to czas?!Przyznaję się, że to nie ja:-)
Miłego dnia kochane! Dziś czeka mnie ogarnianie chatki, bo teściowie wieczorem przyjeżdżają
Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
witam z rana wszystkie babeczki :-)
widze ze wczoraj atmosfera sie podgrzała, dobrze ze mnie nie było na forum bo tez z ciekawości bym pół nocy nie spała, ciekawośc mnie zżera, ale czekam cierpliwie na info od kolejnej przyszłej mamusi
Asinka super ze z dzidzią wszystko ok, no i ze udało ci sie dostać do gina
Doris to fajne spotkanie miałyście i po fotkach widac ze dziewczyny (małe) fajnie sie bawiły
madzioolka tez mnie przeraża ten pędzący czas.... tygodnie tak pedzą i juz prawie koniec sierpnia i zaraz koniec lata :-(
forever czy dzis bedzie dalszy ciąg waszych przygód?
andariel &&&&&&&&& za Leo
mrsmoon miłego spotkania z teściami i udanego sprzatania
widze ze wczoraj atmosfera sie podgrzała, dobrze ze mnie nie było na forum bo tez z ciekawości bym pół nocy nie spała, ciekawośc mnie zżera, ale czekam cierpliwie na info od kolejnej przyszłej mamusi
Asinka super ze z dzidzią wszystko ok, no i ze udało ci sie dostać do gina
Doris to fajne spotkanie miałyście i po fotkach widac ze dziewczyny (małe) fajnie sie bawiły
madzioolka tez mnie przeraża ten pędzący czas.... tygodnie tak pedzą i juz prawie koniec sierpnia i zaraz koniec lata :-(
forever czy dzis bedzie dalszy ciąg waszych przygód?
andariel &&&&&&&&& za Leo
mrsmoon miłego spotkania z teściami i udanego sprzatania
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Cześć 
Dziś jak wychodziłam do pracy to Maja urządziła scenę rozpaczy że idę... prawie wyszła ze mną na klatkę i jak T Ją zabierał to tak płakała że aż poryczałam się razem z Nią... Zazwyczaj ładnie daje mi buziaka i robi papa ale dziś od rana była przykejona do mojej nogi i taka przytulaśna.... ogólnie pstatnio jest bardzo milusińska, przytula się, całuej, chyba nadrabia ten czas jak się wściekała że dajemy buziaka
I ja poczekam aż kolejna mamusia będzie chciała sie ujawnić
ale nieukrywam że ciekawa jestem 
Miłego dnia babeczki :*
Dziś jak wychodziłam do pracy to Maja urządziła scenę rozpaczy że idę... prawie wyszła ze mną na klatkę i jak T Ją zabierał to tak płakała że aż poryczałam się razem z Nią... Zazwyczaj ładnie daje mi buziaka i robi papa ale dziś od rana była przykejona do mojej nogi i taka przytulaśna.... ogólnie pstatnio jest bardzo milusińska, przytula się, całuej, chyba nadrabia ten czas jak się wściekała że dajemy buziaka

I ja poczekam aż kolejna mamusia będzie chciała sie ujawnić
Miłego dnia babeczki :*
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Heja!!
I ja witam z rana... Dzisiaj mam wolny dzień (czyt. wolny dzień od męża, Tymka i robienia obiadu
), jadę do Katowic do koleżanki i mam zamiar odpocząć
Szkoda mi tylko Sz.bo po nocce i będzie się musiał Tymkiem zajmować, ale trudno, czasami trzeba ;-)
I ja witam z rana... Dzisiaj mam wolny dzień (czyt. wolny dzień od męża, Tymka i robienia obiadu
), jadę do Katowic do koleżanki i mam zamiar odpocząć
Szkoda mi tylko Sz.bo po nocce i będzie się musiał Tymkiem zajmować, ale trudno, czasami trzeba ;-)forever_young
Niemłoda mama Młodej
Hejka, cd przygód będzie. ale jak znajdę chwilkę aby je opisać.
Doris :- ) - faktycznie podgrzałaś atmosferę no ale tajemnicę trzeba trzymać...
Na razie lecę, miłego dnia.
Doris :- ) - faktycznie podgrzałaś atmosferę no ale tajemnicę trzeba trzymać...
Na razie lecę, miłego dnia.
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Witajcie....
Ponieważ moja informacja wywołała spore emocje i niekomfortową dla mnie sytuację, a ponadto otrzymalam dwie BARDZO niemiłe dla mnie wiadomości na priv od jednej z nas w związku z tym, że edytowałam jedno zdanie w pewnym nie swoim poście (moim zdaniem mogło to urazić inną osobę) i tym samym wykorzystuję swoją funkcję moderatora chciałabym zrezygnować z tej funkcji oraz przez jakiś czas nie będę się udzielać na forum...
Proszę rowież o to aby zamknąć ten temat, nie komentować i cierpliwie poczekać...tak jak Madzioolka i Forever
Ponieważ moja informacja wywołała spore emocje i niekomfortową dla mnie sytuację, a ponadto otrzymalam dwie BARDZO niemiłe dla mnie wiadomości na priv od jednej z nas w związku z tym, że edytowałam jedno zdanie w pewnym nie swoim poście (moim zdaniem mogło to urazić inną osobę) i tym samym wykorzystuję swoją funkcję moderatora chciałabym zrezygnować z tej funkcji oraz przez jakiś czas nie będę się udzielać na forum...
Proszę rowież o to aby zamknąć ten temat, nie komentować i cierpliwie poczekać...tak jak Madzioolka i Forever
Ostatnia edycja: