reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
hej dziewczyny:)
wchodze a tu takie szał cial sie dzieje
majqa gratulacje, jak ty sie z tym czujesz?
doris nawet sie nie wyglupiaj, ja podpisywalam sie podslowami katamisz, to publiczne forum, piszemy na roznych forach i w zasadzie zadna tajemnica nie jest tu tajemnica
ja ostatnio mam glowe zajeta czyms innym, prawie odstwilam neta w kat i zajelam sie innymi rzeczami. niedlugo wracam do pracy i czeka mnie ciezki okres, zeby wszytsko od nowa poukladac. ale u mnie wszytsko dobrze. dzieciaki rozrabiaja, ale dominika duzooooo bawi sie z norbertem, wiec bedzie mi jej brakowalo jak pojdzie do przedszkola. nie wiem co tu jeszcze napisac o maly wstal. buziaki

Majqa moje gtatulacje i spokojnej ciąży, ale będziesz miała wesołą gromadkę :) super! :)

Aaga oczywiście że Cię pamiętamy, choć to nawet niewłasciwe określenie, bo my nie zapominamy ;-):-) jesteś jedną z nas, a że żadko zaglądasz -możemy się tylko domyślać że ogarnięcie licznej rodzinki domu i pracy to nie lada wyzwanie dlatego tym bardziej się cieszymy jak zajrzysz choć raz na jakiś czas :)
Z kim siedzą maluchy jak jestes w pracy?
Udanego urlopu, jedziecie gdzieś??

Jak ja się czuję? Teraz lepiej ale jak zobaczyłam II to przebeczałam 2 dni ... Nie wiem jak sobie poradzę bo jestem sama całymi dniami... I nikt mnie nie uraził :)

majga a gdzie pracuje twoj maz???
dzieciaki polecialy biegac to wpadłam....chcialam jeszcze z nowosci npisac, ze pozegnalismy smoka:-) ale łatwo nie bylo:no:

majqa - gratulacje i wierzę, że dasz radę, dałaś z trójką to i czwórkę ogarniesz, tym bardziej że dziewczynki już duże, będą Twoimi pomocnicami:) Maruś też będzie już rozumny i nie będzie wymagał noszenia na rączkach:) powodzonka życzę!

aaga - cześć:)

moon, doris - to chyba możecie się już pogodzić? :)

reklama
majqua1 - gratulacje... mimo wszystko :happy: Fajnie, że się ujawniłaś - choć wcale nie musiałaś - bo tak jak napisała Ironia byśmy się pozabijały.... :sorry::crazy: - Ciebie akurat nie podejrzewałam :-p
Miałam kontynuowac wątek naszego powrotu z wakacji ale jestem zbulwersowana podtraktowaniem Leosia Andariel w Dziekanowie no i czas mi się skończył.... :sorry: Napiszę tylko syntetycznie, że L. nie ma drugiej dawki wzwB a został zakwalifikowany jutro na zabieg - na szczęście kości nienaruszone - i lekarze odmówili jego przeprowadzenia zanim nie będzie szczepiony mimo, że tuż po drugiej dawce ochrona jest taka sama jak przed..... :wściekła/y::szok:

Ostatnia edycja:
Do góry