hej kochane, ja w niedoczasie, gotuję obiad, a A. z teściem pojechali odebrać teściową, póki co nie jest źle;-)
asinka bardzo dobrze, że się wypuściłaś sama, bez przesady, Tymek cycka nie potrzebuje co 3h ssać...uważam, że mamy dokładnie takie same prawa w tej kwestii jak faceci, A. mnie nawet zachęca do wychodzenia, 15.09 mamy wesele i nie wiem czy Mai do rodziców na weekend nie odstawię, jedyna przeszkoda to szczepienie 13.09 - w zal. od syt. albo mama do nas abo Maja do rodziców
marta, kati ja bym co chwila coś zmieniała w domu

póki co kuchnię mamy białą, ale czekam aż A przekuje się do puszki i lampę nad stołem mi zamontuje, wtedy na ścianę na szer. stołu idzie czarna farba magnetyczna i tablicowa

Maja ma bardzo delikatny(prawie biały) ciepły róż, sypialnię mam lawendową a jedną ścianę ciemną śliwkę, na niej duuużo zdjęć w białych ramkach, salon biały, ale mamy pas na suficie i ścianie z kg i on jest popielaty. Czeka nas jeszcze zakup mebli do salonu - oczywiście biały(Maja ma białe, kuchnia biała, u nas szafa biała a łóżko Malm średniobrązowe chyba to się nazywa)
Madzioolka dzięki za info o Aestimie, jak guz Mai? Smarowałaś czymś? Maja wczoraj skacząc na sofie wyrżnęła brodą w jej oparcie aż jej glowa odskoczyła. Wyglądało to przerażająco, ale długo nie płakała. Dziś poleciała z piaskownicy na twarz, na szczęście na piasek...Co dzień coś ostatnio
forever szacun za organizację i stalowe nerwy! &&&&&&& za Leo zaciśnięte. Może chodzić po parku czy musi siedzieć w szpitalu?
Doggi tualm:* Leonidas się rozmyślił i da matce poszaleć;-)
mamaM, Silva hej!
katamisz może Gracja już po skoku?
kati u nas to samo z zafixowaniem na mamę, ale to trwa już ze 3 tyg...Mati i Maja dzień po dniu urodzeni, może razem "skaczą"?
Dziś kupiłam Mai łopatkę za 3zł, nawet nie wiedziałam, że mam nieopodal hurt. zabawek - chodziła przez 2 dni i taką samą łopatkę zabierała swojej koleżance Marysi. Jest przeszczęśliwa. Łopatka w oczojebnych kolorach pomarańczowo-zielonych. Pewnie dlatego tak się dzieciom podoba...