• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2011

trasia moje ogromne gratulacje!!! Jerzyk już przesądzony skoro oficjalnie nam Go przedstawiasz?
Podczytuję Was, ale jakoś weny brak. Same przez 4 dni jesteśmy:-(Ale nie mogłam prosić A żeby został, on tak rzadko się widuje z rodziną...Biorę się za obiad a później za porządki

reklama
mrsmoon no szkoda, że nie wyszło nam spotkanie ale Mateusz też wczoraj miał lekki katarek i mojego M. gardło bolało... do niedzieli pwnie by byli zdrowi ale wiesz...
Trasia mam nadzieję, ze Ci się uda też czekam :-)

udało się, walczyłam dzielnie:)

mały Jerzyk:

samsung 279.jpg

moon, kati zdrowie dzieciaczków najważniejsze:tak:
moon dasz radę kochana, jedyny plus z tego, że nie uraczysz widoku domu teściów i ich samych:-p

jutro jakiś facet przyjdzie obejrzec nasze stare mieszkanie, trzymajcie kciuki, aby Mu sie spodobało i zechciał kupić:tak:

ja sie przyznam ze tez podczytuje ale brak natchnienia na pisanie....

trasia super buziolek małego Jerzyka, usg 3D to bomba

mrsmoon ja tez samotna z Matim tylko byc moze dłuzej niz 4 dni, takze jestem z toba

kati czy twoj Mateuszek obchodzi dzis imieninki? jesli tak to wszystkiego naj dla niego :-)

wszystkim chorujacym zdrówka :-)

mamoM a Twój Mati obchodzi? Jak tak to sto lat! Tym bardziej Cię podziwiam, że tak często sama zostajesz:tak:
trasia ale słodziak! aż się wzruszyłam!
martadelko​ masz rację ale czuje się tu sama jak palec...

edit:trasia jakoś nie mogę sie podobieństwa dopatrzeć...co prawda nasza Maja pokazała się w 31tc z twarzy dopiero, ale od razu było widać, że to cały A

reklama
mrsmoon tak dziś obchodzi, w imieniu śpiącego solenizanta dziękuję
do bycia samą w tygodniu sie juz przyzwyczaiłam, ale weekend to co innego i wtedy mi samej bardzo źle :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry