katamisz
Fanka BB :)
Hejka melduję się skąd??No tak dobra odpowiedz...z pracy 
Łączę się w bólu z Wami dziewczyny z tym usypianiem w łóżku i marudzeniem a przede wszystkim z napadami histerii.
mamaM u mnie też aura jesienna daje o sobie znać więc tulam :*
trasiu współczuję dzisiejszej nocki&& za dzisiejsza oby była przeciwieństwem wczorajszej koszmarnej w końcu w Waszym stanie(asinka i Ty) należy Wam się trochę spokoju i zdecydowanie więcej snu
Więc trasia, asinka &&&&&& oby maluchy okazały się łaskawsze.U nas odpukać zasypiam z Gracką ale jak przekładam ją do łózeczka to śpi tak do 6-7 rano i oby tak pozostało;-)
aestima współczuję akcji z Mieszkiem jego nocnych histerii:-(Co do zasypiania przed tv to także tego nie popieram ale jak nie ma wyjścia to dobre i takie chwilowe rozwiązanie
U nas w dzień jest TV w nadmiarze bo Gracka uwielbia oglądać teledyski i Klub Przyjaciół Myszki Miki ale to przez mojego D bo ja jak mam wolne staram się zająć ją czymś innym niż TV.
mamaM wielki szacun za chęć do pieczenia ciast.Ja mam tylko mega apetyt ostatnio na jedzenie ale robić mi się już nie chce tak bardzo ;-)
moon u nas też histerie na tapecie i chwilami nie mam siły a tym bardziej cierpliwości do niej.Nawet do toalety iść sama nie mogę bo ostawia histerię pod drzwiami
Co do wyglądu przedszkolaka to Gracka z twarzy faktycznie "staro" wygląda ;-) ale to zawdzięcza bujnym lokom zapewne;-)

Łączę się w bólu z Wami dziewczyny z tym usypianiem w łóżku i marudzeniem a przede wszystkim z napadami histerii.
mamaM u mnie też aura jesienna daje o sobie znać więc tulam :*
trasiu współczuję dzisiejszej nocki&& za dzisiejsza oby była przeciwieństwem wczorajszej koszmarnej w końcu w Waszym stanie(asinka i Ty) należy Wam się trochę spokoju i zdecydowanie więcej snu
Więc trasia, asinka &&&&&& oby maluchy okazały się łaskawsze.U nas odpukać zasypiam z Gracką ale jak przekładam ją do łózeczka to śpi tak do 6-7 rano i oby tak pozostało;-)aestima współczuję akcji z Mieszkiem jego nocnych histerii:-(Co do zasypiania przed tv to także tego nie popieram ale jak nie ma wyjścia to dobre i takie chwilowe rozwiązanie
U nas w dzień jest TV w nadmiarze bo Gracka uwielbia oglądać teledyski i Klub Przyjaciół Myszki Miki ale to przez mojego D bo ja jak mam wolne staram się zająć ją czymś innym niż TV.mamaM wielki szacun za chęć do pieczenia ciast.Ja mam tylko mega apetyt ostatnio na jedzenie ale robić mi się już nie chce tak bardzo ;-)
moon u nas też histerie na tapecie i chwilami nie mam siły a tym bardziej cierpliwości do niej.Nawet do toalety iść sama nie mogę bo ostawia histerię pod drzwiami
Co do wyglądu przedszkolaka to Gracka z twarzy faktycznie "staro" wygląda ;-) ale to zawdzięcza bujnym lokom zapewne;-)
no a szkolenia mogą być męczące....
Młoda znowu zaglucona i nie wiem co zrobić z jutrzejszym basenem, w sumie zbyt pochopnie odwołałam tydzień temu kiedy gluta nie było a zajęcia można odrabiać tylko dwa. Więc nie wiem czy jutro mimo wszystko nie pójdziemy tylko nie wiem co ze żłobkiem.
Tymek pozwolił mi pospać praktycznie do 9
Sam wstał jakieś 15 minut wcześniej i poszedł się ładnie bawić, a później przyszedł mnie ładnie obudzić :-) Także dzisiaj o niebo lepiej, ale za to zaczyna mnie przeziębienie łapać
tak sobie w nich chodzi i mówi: "kooooocham kałuże"
a wczoraj sie przychodził całować i przytulać...
Dlatego z Asią miałam fioła na punkcie nie usypiania na rękach bądź spania razem. Wolałam nie przechodzić tego drugi raz. Już kiedyś pisałam, że Asia spała ze mną tylko raz przez kilka godz.