reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Aestima na pewno do wakacji tam będziemy, ponieważ M.miałby podjąć nową pracę od marca, najpóźniej kwietnia; ja tylko baaaaardzo bym chciała uniknąć wynajmowania czegoś w G., marzy mi się prędka i korzystna sprzedaż mieszkania tutaj (naiwniaczka) i od razu kupno czegoś swojego, żeby ewentualny wynajem nie trwał dłużej jak miesiąc... tymczasem sprzedać łatwo nie jest, do tego szybko - a kurs franka raczej przekreśla "korzystną" sprzedaż; tak naprawdę jeśli udałoby się sprzedać za tyle, by pokryło koszt spłaty kredytu, byłoby dobrze:baffled:
Aestima - faktycznie, 2 miesiące to sporo czasu:tak:

reklama
Ironia - padłam :D Nic nie wypatrzyliśmy dla siebie filmowego więc przyśpiewujemy sobie z Polsatem czyli Pl. Konstytucji :)
Andariel - życzę szybkiej i korzystnej sprzedaży mieszkania :)!
Trasia - a macie ciepło w mieszkaniu? Maja niestety ma łóżeczko przy grzejniku :baffled: a grzejnik jest mega ponieważ to pokój od strony klatki schodowej (szczerze mówiąc wg mnie ten grzejnik ogrzałby salon 30m2:-D). Staram się Mai grzejnik przykręcać, żeby nie miała za gorąco, bo sapie od suchego powietrza, ale z drugiej strony nie chcę aby marzła, bo niestety często śpi rozkopana.

Lipomal pił/pije Igor natomiast Maja miała przepisany neosine ale dostaliśmy jakiś zamiennik (nie pamiętam nazwy a do kuchni mam za daleko :-p) ale postawił Maję na nogi.
Wypiłam małą tequilę i mam ochotę potańczyć :-p Maja śpi, Igor wciąż się dobrze trzyma i wydaje się, że da radę przywitać Nowy Rok :-) Mąż też się trzyma :laugh2::rofl2::laugh2:

Kochane ja już uciekam z sieci.
Życzę Wam przede wszystkim zdrowia, radości, realizacji marzeń, pozytywnych myśli i wszystkiego co najlepsze w nadchodzącym 2013 roku!

fdb67dcc1a142a26ce.jpg Spokojnej nocy życzy Maja :*

Kochane, ja Wam życzę w 2013 przede wszystkim zdrowia- dla wszystkich rodzinek!!!!!!!

U nas imprezka zacna, choć dwuosobowa. Początkowo ubolewałam strasznie, że nie dotrzemy na imprezę do znajomych przez te piekielne choróbska ( nawet w zeszłym roku, z malutkim Miesiem byliśmy!!) ale skończyło się miło. ZOstaliśmy suto wyposażeni w różne smakołyki przez rodziców ( cały dzień pichcili), oni pojechali na imprezkę a nasz cudowny syn dla odmiany całkiem ładnie zasnął. Ufff... A my- Ironia, też postanowiliśmy spędzić wieczór w łóżku, ale bez filmu:-p:-D Teraz za to Michał szuka jakiegoś filmiku na dobranoc, więc się żegnam i jeszcze raz- ZDROWIA- aby za rok choróbska nie uniemożliwiły nikomu świętowania ( forever!) i sylwestrowania !!!

Andariel - dziękujemy za zaproszenie :tak: Wyjdzie, że trzeba będzie trochę urlopu wziąć i objazdówkę zdrobić :-D
Ironia - nie miej wyrzutów, takie życie, rachunek ekonomiczny szczególnie teraz. A jak nauka czeskiego ?
Traschka - lipę możesz podawać, pediatra zaleciła dla Młodej.
Martadelka - zacnie żeś uczyniła, jak głowa ?
Młoda dochodzi do siebie bardzo pomału, tylko by spała. Chyba pójdziemy się dotlenić, bo zwariuję :baffled: Wczoraj w końcu nie siedziałyśmy we dwie.
Dobrego Roku :-)

Ostatnia edycja:
forever - teraz poki co ucze sie na zywca bo 2 semestr w szkole sie jeszcze nie zaczal :) ale przebywanie z czechami duzo daje :-D

ja padlam o 22 i poszlam do benia spac a michał ogladał horrory :)

reklama
Do góry