reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

reklama
ło matko! co tu się dzieje!:szok::-D dawno nie było tak gwarno:tak:
ja dziś sama, M pojechał grać koncert koło Opola (Świąteczna Orkiestra)

mamoM tak mój mąż to Michał
andariel Leo usnął w sankach?:shocked2: i jak to pospałaś wczoraj do 12??? to nie fair!
kasiu jesteś bezbłędna!:tak::-)
trasiu ja wiem, że Tobie należą się specjalne względy ale żeby aż dwa konkursy wymyślać pod siebie?:-p

martadelka ale jeden konkurs to prawdziwe wyzwanie - pokonać Aestime w ilości postów:-D i nie wiem dlaczego uwazasz, że konkursy były pode mnie. Normalne konkursy, to przypadek że wygrałam.

kasiawilde za drobny datek jestem w stanie spełnić każdą prośbę, w końcu od czego jest moderator! Nr konta podaję na priv
trasia dogadamy się! wyślę Ci lizaka z patentem na długowieczność - jedzenie w papierku! to jak?
w dalszym ciągu liczę na Doris, ma ktoś jej numer konta?
Aestima powinna zostać zdyskwalifikowana!
martadelko jak tam dziś samopoczucie? pokój małżeński jest?

heh chodziło mi o numer komórkowy Doris... ale żeby mi pomóc to pewnie i konta się przyda :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czyli- reasumując- 5 konkursów mamy: 2 wygrywa Trasia, 2 ja i jeden, ten ostatni- walczymy! Nieskromnie powiem, że mam spore szanse. Oby Zebrra się nie pojawiła teraz, bo ona ma chyba postów masę natrzaskanych!

martadelka ale jeden konkurs to prawdziwe wyzwanie - pokonać Aestime w ilości postów:-D i nie wiem dlaczego uwazasz, że konkursy były pode mnie. Normalne konkursy, to przypadek że wygrałam.

hmmm konkurs nr dwa: kto najpiękniej gra na skrzypcach?:-p

kasiu dzięki, lepiej i z głową, i z mężem:-p:-) niedługo dostanę okres - to akurat wszystko tłumaczy:sorry2:

reklama
A, jeden przeoczyłam! To z moich obliczeń teraz wynika,. że Trasia chyba wygrywa 3 konkursy, ja dwa i o ostatni walczymy! ( MArtadelka, kasiawilde- nie macie szans, oj marniutko z ilością postów, radziłabym się bardziej postarać!:-p)

Nie jesteś modem kasiawilde, nie masz władzy dyskwalifikować mnie! I zauważcie, że EDYTUJĘ właśnie!!!

Do góry