reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2011

Dziś dzień z a cyklu hardcore. Właśnie odkryłam ze da się jednocześnie karmić Szymka na taborecie i usypiać Marysię w jej łóżeczku trzymając ja za rękę. w nocy Szymuś spał jak zwykle za to dodatkowo wstawalam 3razy do Marysi. Pobudka o 5. Teraz Marysia zasnela, aż się dziwię jej nie przeszkadzało pojekiwanie brata przy jedzeniu.mały nie śpi, zaraz wrzuce go do chusty i może wreszcie zjem śniadanie.

reklama
ale tu dzis pustki :( ja choruje i powoli proboje ogarnac dom zanim chlopaki wrocą...eh sił mi brak... znikąd nie dzwonią :(:no:

Hej na szybko, bo trochę zagoniona i zmęczona jestem ostatnio. :baffled:
mama MATIEGO - lekarz wczoraj powiedział, że idzie ku dobremu ale do żłobka najwcześniej w poniedziałek - kaszel mniejszy, katar też czyli się ogólnie ogarniamy. :happy2:
I nie mam siły na więcej..... :sorry2:

coś cicho na forum się zrobiło...
moje dziecię usnęło drugi dzień przed 21 więc szał ciał jak dla mnie:-) w pracy zaczyna się sajgon, koniec semestru, sesja a potem będzie jeszcze gorzej...:baffled: o tyle dobrze, że szykuje nam się towarzyski wekend a mi towarzyski przyszły tydzień:-)
trasiu dobrze, że Cię przywołałam do porządku i skrobnęłaś do nas:tak: no ale karygodne jest to, że nic nikomu nie odpisałaś...:-p a tak na poważnie: super, że Szymek tak ładnie śpi:tak: no i genialnie z tymi wakacjami!!! należy się Wam, cichaczem zazdroszczę;-)
asinka no Jesteś:-) coś Ty się wzięła za to pieczenie??? i takie ilości pączków???:shocked2::-p szał ciał;-) dalej Ci skurcze dokuczają? dobrze, że z Sz lepiej:tak:
kati hej, hej, szkoda, że z pracy nie możesz do nas zaglądać... U nas też straszyli, na szczęście tylko straszyli. Ja od poniedziałku na diecie (marzę, żeby 4-5kg zrzucić):tak: powodzenia!
ironia świetnie Benio wyglądał:tak: tak szalał (chrupki:-p)? zdróóóówka dla Was!
andariel oby Leo wykurował się do poniedziałku:tak:my środa i piątek mamy lekarzy (okulista, ortopeda), buziaki zdrowiaki również dla Ninki
moon wracaj do nas szybko! nie daj się, powodzenia!:tak:
Aestima jak Wasz dzionek? cosik lepiej?

A ja znowu zwałkę zaliczylam w łóżku przy laptopie :baffled:
Martadelka - obyś miała siłę na wszystko :tak: Ja powinnam się dziś wybrać na imprezę na którą wcale mi się nie chce iść - pomijam logistykę związaną z Mlodą - a rano znowu z Krysią na kolejny bal. Dobrze, że choć dziś w pracy raczej siedzenie niż ganianie.

dzień dobry

forever dziś jedno spotkanko (poszukiwania sukni dla panny młodej:-p), w niedzielę znajomi do nas przychodzą, w środę ploty przy kawce na rynku z koleżanką, piątek kolejne spotkanie z koleżankami;-) chyba dam radę;-) a co masz dziś za imprezę? Jutro Krysia też niebiesko-skrzydlata czy nowy strój masz dla Niej? bo pamiętam, że coś pisałaś o drugim, ale nie wiem, czy doszło to do skutku...

reszta dziewczyn - meldować się i to już!!!:-p:-)

hej
ja odliczam godziny do poczatku feriiii. szkołe mam juz z głowy, jeszcze tylko lekjce prytwatne i wolneeeeeee

reklama
dzień dobry w średnim nastroju

@ mnie nawiedziła i miałam ochote dzis moich chłopaków udusić :no: aż rano nakrzyczałam na Benia aż sie popłakał :-:)-( źle mi :( :-(

Do góry