MsMickey
Fanka BB :)
Sunshine 

Alijenka właśnie ze względu na zaczerwienienie poszlabym do lekarza na oględziny. Kciuki za Małą &&&
Alijenka właśnie ze względu na zaczerwienienie poszlabym do lekarza na oględziny. Kciuki za Małą &&&
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdrówka dla małej. Może lepiej podejdź do lekarza teraz gdy jeszcze choróbsko się nie rozwinęło na dobrejuż wiem skąd ta gorączka u małej, ona ma prawą stronę gardła czerwoną i widzę tam taką małą białą plamkę, a nie mam nic na gardło dla niej :-(
Życzę Ci dużo sił i cierpliwości a małemu duuuuużo zdrówka. A na jakiej podstawie pediatra stwierdził opóźnienie? Skonsultuj to lepiej z innym lekarzem i oby w cdz Wam w końcu pomogli. Trzymam mocno kciukiHej
No a u nas ciag dalszy. Pediatra stwierdziła nie dośc że opóźnienie rozwoju fizycznego to początki opóźnienia umysłowego. Mamy skierowanie do CDZ i na rehabilitację. Podejrzewa fenyloketanurię bądź inną chorobę genetyczną albo początki autyzmu. Przepłatakłam ostatnie dwa dni....
Może niezbyt zdrowo ale chociaż coś zjadł...mlody dzis zjadl uwaga: ziemniaki z potrawka z kurczaka z lokalnej jadlodajni(mega slone) poprawil bita smietana z mojego gofra (oczywiscie taka w sprayu) a w ramach kolacji zjadl kolezance pol talerza spaghetti z paczki... Powiedzcie mi czy bardziej szkodliwe jest jedzenie niezdrowo czy nirjedzienie wcale???? Jak mam mu wytlumaczyc ze sol w takich ilosciach jest niezdrowa?
Gratki za samodzielne kroczki:-) słodko wygląda z tym miśkiemKochane ja tylko na chwile jutro z rana nadrobie promise
Aurelia przeszla pół pokoju :-):-):-) ale nie u siebie w domu tylko u mojej koleżankicwaniara wie, że mama albo tata za rączke złapia
![]()
Słodkich snów :*
Zobacz załącznik 577678
wiec tak na szybko...
ale juz jak go przypilnuje ;-) Sunshine, no wlasnie...o co chodzi z tym ssaniem kocyka...Pete tez tak ma...skad to? zeby? i potrafi sie nonstop tarzac w kocyku po podlodze ;/
ale stwierdzialam, ze duza z niej dziewczynka i nie potrzebuje ssac kocyka ;-) za trzecim podejsciem w koncu sie udalo :-) ale skad ten nawyk hmmmmm...... moze potrzeba bliskosci bo ona sie w niego tez wtulala, wiec teraz ma misia a wtulanie sie w kocyk zostalo ;-)powiem jedno ja mam już dość wychowywania dzieci !!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie nadaję się do tego, nie wiem ze mną mała ciągle ostatnio ryczy, a jak jest K to ona się z nim bawi
No wiec to nie przyczepakempingowa tylko taka buda w ktorej sa trzy lozka i stolik. Zadnej kuchnisanitariaty oddzielnie i tylko zimna woda. Ciepla tylko pod prysznicem oczywiscie platna. Woec jetesmy lekko w dupie ale co tam damy rade...

jak Ty tam dajesz rade? szacun 
już wiem skąd ta gorączka u małej, ona ma prawą stronę gardła czerwoną i widzę tam taką małą białą plamkę, a nie mam nic na gardło dla niej :-(
No a u nas ciag dalszy. Pediatra stwierdziła nie dośc że opóźnienie rozwoju fizycznego to początki opóźnienia umysłowego. Mamy skierowanie do CDZ i na rehabilitację. Podejrzewa fenyloketanurię bądź inną chorobę genetyczną albo początki autyzmu. Przepłatakłam ostatnie dwa dni....
Nie lam sie tylko szukaj odpowiedzi, jestesmy z Toba
A co do autyzmu to czy Gracjanek buduje wierze z klockow i jej nie rozwala? bo to podobno objaw autyzmu jak kolezance powiedziala znajoma lekarka jak zobaczyla jej synka grzecznie bawiacego sie klockami
a mis ie wydaje ze to nic powaznego...

tzn. czytam, ale jakoś nie ma okazji do pisania...
Na szczęście po 5min płaczu okazało się, że wszystko ok.. MASAKRA!!! Poza tym wszystko super, lata gada pełny serwis ;-) Dziś ją zważyłam - 12.2kg, ciuchy głównie 92.. a i dziś kupiliśmy kolejną parę butów, bo te które ma są za małe znów, czy tylko jej tak szybko noga rośnie?