reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Dla smaku - kocham Karmi Poema Di Cafe! :)

wiecie co, idę się wykąpać, pościelić i popisać z Wami leżąc z lapkiem pod mięciusią kołdrerką :D

Ostatnia edycja:
Kurde spuchla mi twarz z jednej strony i boli polik nad dziaslem... Co to? Przeplukac whiskey czy nie? ;)

Podzielam Wasze zdanie na temat tych naszych malych "cudow". Chociaz moj potrafi mnie czasem wkurzyc, to i tak go uwielbiam. Zwlaszcza, ze teraz mam z nim taki bardziej "dorosly" kontakt. Dzisiaj smiac mi sie chcialo, bo wpakowalam sie z nim do wanny i byl tak zdziwiony, ze az mi zadal pytanie "deeee?"

to jak ja się kiedyś wpakowałam do wanny z Moniką po pracy, jak te upały były, to najpierw zdziwienie a potem się na mnie rzuciła (przytulasek mój! :D) i zaczeła klepać i chlapać mnie znaczy w wodę walić z radości :D

a w ogóle to Wasze dzieciaczki też takie przytulkaśne??? Monika potrafi przyjść specjalnie, żeby się powtulać, buzi dać już takie ładne, poklepać i to kilkanaście razy dziennie :)

Witajcie laseczki

Jestem wykończona, padam na twarz po prostu.. mieszkanie wysprzątałam, przyszykowałam jedzonko na jutro ( wystarczy tylko popiec). Do zrobienia została tylko sałatka i tort

Niesamowity widok jak Damian się ucieszył gdy zobaczył Oliwkę:happy2: Mówię do niego,że Ola ( często tak na nią mówimy) przyjechała a ten zaczął biec i krzyczeć 'Oja':happy2: Jak ją dopadł to nie mogła sie uwolnić przez dobre pół godz

Dobrej i przespanej nocki

Rysica S jest strasznie przytulaśny :yes: ale buziaki rzadko rozdaje a jak już to dalej te na karpia ;-)

Asik "tylko sałatka i tort"??? powodzenia jutro!!!

Niespodzianka z pewnością whiskey pomoże :yes::-D ale koniecznie podwójna dawka ;-)

Uff ja wysprzatalam salon a tu sie was namnozylo:-)

Aga no to zdrowko naszych pociech. Ja pijr radlerka. I mojego tez uwielbiam:-)

Przychodzi sie przytulac czasem i daje buzi, a bardziej wystawia policzek zeby mu dac :-) ale najlepsze jest jak mi wlosy po bokach dwoma raczkami gladzi i mowi aja aja :-)

Asik dlatego wlasnie rodzenstwo jest super!

Rysica moja też strasznie przytulaśna. Przytula się, pięknie obejmuje, całuje...normalnie słodziak:)

Josie pięknie to napisałaś. Jak nie kochać tych małych, słodkich rozrabiaków!:)

Aga Iwon Josia
a wg mnie odpuszczenie to danie przyzwolenia takim draniom na kolejne hycle! Od tego jest prawo, sądy etc. Nie można popuszczać i akceptować zła. Jak każdy będzie tak myślał to nic się nie zmieni. Aga napisz na gumtree, aby wygrzebali to z archiwum, bo zostałaś oszukana. Ja poproszę M aby pomógł ci w tej sprawie - M jest prawnikiem. No chyba, że nie chcesz.

Tak w ogóle byłam u dermatologa z Polką i szok. Parę krostek na ramionach nie widocznych, jedynie jak się ręką przejeżdża to wyczuwalne i okazało się, że alergia pokarmowa. Ponoć dlatego też w nocy się wierci, bo brzusio może boleć. Dostała krople fenistil i maść. Mam nie dawać żadnych serków, jogurtów, jaj kurzych i kakao. Jak krosty zejdą to wprowadzać po kolei te produkty od tych na końcu wymienionych począwszy i obserwować.

No i nasze kalosze za 27zł. Pola ma wysokie podbicie a wsuwają się jedną ręką błyskawicznie, mięciutkie i mega wygodne. Była awantura, młoda od razu zakochana nie chciała ściągnąć:D
kalosze.jpgkalosze1.jpg

Załączniki

• kalosze.jpg
    kalosze.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 49
  • kalosze1.jpg
    kalosze1.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 65
Ostatnia edycja:
reklama
Dobry wieczor Paniom

My juz po urlopie :( CZtery dni w Borach Tucholskich, a reszta nad morzem. Było super, dzieciaki zadowolone, chociaz w morzu kąpalismy sie tylko raz, bo pogoda sie popsuła, ale za to pozwiedzalismy:-)
Do domku jescze nie dotarłam, zahaczyłam o siostre.
Mati też jest całuśny, lubi sie przytulać, ogólnie słodziak.

Oczywiście czytalam Was przez cały czas, na dobranoc, ale nie bede sie rozpisywać, tylko do Młodak - zdrówka dla Szymka.

Do góry