reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

munka - wszystkie dziewczyny???? a co z taka Sicil której nie ma na forum bardzo długo???? Glosowanie ???? Ok , ale to oznacza, że Kasik akceptuja wszytskie, a mnie nie :-( Albo tez nikt nie pomyslał zeby mnie zaprosić i zadnego głosowania nie ma i nie bedzie.
Alijenka - czekac az przyjdzie moj czas????? gdybyscie mnie nie olewały na głownym pewnie nawet bym na to nie zareagowała, ale sie nazbierało:-(

Wszystkie,które są na zwierzakach,a Sicil tam nie ma.

reklama
noo jeszcze idiotke ze mnie robicie????? przeciez to sie da sprawdzic. Jest sicil, waris itd

oj boze i po co ja dyskutuje:wściekła/y: jest jak jest.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
noo jeszcze idiotke ze mnie robicie????? przeciez to sie da sprawdzic. Jest sicil, waris itd

Chyba troche Cię poniosło... Oskarżasz nas o robienie z Ciebie idiotki,nie wiem za bardzo o co chodzi z tym olewaniem i czemu od razu tak z grubej rury na nas...?? Któraś z nas zrobiła Ci coś złego??
Nie wiem,gdzie Ty widzisz te dziewczyny na zwierzakach,ale ich tam nie ma.

Alijenka- olewają??

Dżizas o co lotto?? Mi też nie zawsze odpiszecie,dużo pytań zadałam bez odpowiedzi i się nie focham.
A zwierzaki są na tyle ścisłą grupą,że przyjęcie kogoś nowego nie jest takie hop siup.

Ostatnia edycja:
Andzia ja na forum udzielam się od 20 lutego a ty od 8 kwietnia. Dwa o nic się nie upominałam, bo uważałam że to miejsce dla osób będących tu od początku i doskonale znający się. Trzy mnie długo nie było? Jestem non stop co możesz sprawdzić w postach. No i nie wiem co to za afera z olewaniem...Jednak nie uważam się za osobę kompetentną w tej kwestii, więc nie będę dyskutować.

Iwon miłego świętowania...akurat tak na weekend!:)

Aylin ta bluza ma zajefajny kaptur!!!

Alijenka dywan kupiony:D A chodzisz na to tam u siebie czy we Wrocku?

MsMickey zdrókwa...u nas katarzysko!

Mlodak kino, ach, ej, oh...nawet nie wiem co grają:D

Asik gdzie takie wyprzedaże przed sezonem?

Ostatnia edycja:
Muńka Waris jest na zwierzakach ale dawno się nie udzielała , ale sicil nie ma i nie było jej od początku

andzia
naprawdę Cię poniosło, nie robimy z Ciebie idiotki i nie zamierzamy takowej robić, kasiek jest na zwierzakach bo udziela się częściej od Ciebie i ma o 200 postów więcej od Ciebie, ale jak Ty uważasz że robimy tak że Cię olewamy to Twoja sprawa, ja powiem jedno nikt nikogo nie olewa i każdy przypadek dołączenia osoby omawiamy wszystkie te które są na zwierzakach, te które się tam udzielają i nie czekamy na dziewczyny które nie odzywają się po 3 miesiące, takie są wręcz usuwane z listy

Muńka chodziło mi o to samo co Tobie że nie zawsze otrzymuje odpowiedź na zadane przeze mnie pytanie i właśnie się na to nie focham, a czasami jak się odezwę to nawet nikt nie zauważa tego i też się nie focham

kasiek chodzę na to tu u siebie

Ostatnia edycja:
Kasiek ja do ciebie nic nie mam. M-c czasu to nie długo ( i napisałm,zę nie wiem od kiedy jesteś na Zwierzakach) i czy sie kieruja dziewczyny zapraszajac na zamkniety. Nic nie pisłas wczoraj wieczorem i dzis rano i jakos pusto było, bo jednak duzo jesteś, i tal sobie weszłam na twoj profil i jakos tak sie potoczyło.

Do reszty też nic nie mam, zadnych pretensji. Ja na liscie widzę Sicil, Waris i Claudette, których tu na głownym nie ma juz długo.

Alijenka - 200 postów to jest wyznacznik??? Biorąc pod uwagę, ze ja pracuje i mam dwoje dzieci. Chyba bardzo duzo sie udzialałam biorac to pod uwage

Munka - moze mnie poniosło:zawstydzona/y: Ale tak sie poczułam. Wy mowicie ze ich nie ma, a one sa ( na 2 stronie), jak to możliwe??? Ja mam inne bb???????

Ostatnia edycja:
andzia to że są na tej liście to nie oznacza że się tam udzielają i nikt nie czeka na ich opinię o przyjęciu nowej osoby, listę robiła administratorka tego forum

tak szczerze mówiąc to dopiero teraz znalazłam listę osób

Ostatnia edycja:
Domyslam sie co teraz myślicie? najpierw podczytywała 1,5 roku, a teraz chce jeszcze na prywatne:szok: Nie:no:
Nie pomyslałam nawet o tym. i nie o samo czlonkostwo jest foch, ale ogólne traktowanie mojej osoby. Tak sie we mnie wszytsko skumulowało ( nie rozumiejać waszych zasad przydzielania członkostwa) i wylałam to z siebie. Zasad dalej nie rozumiem, dalej czuje, ze cos jest nie tak. Narozrabiałam

Iwon Muńka gratuluję Wam takich ładnych rocznic i życzę kolejnych wielu udanych i szczęśliwych lat w małżeństwie!!!!!!!!!!

Mlodak ładny wynik! gratki!!! i podziwiam, moja dieta kuleje, ćwieczenia się jeszcze gorzej:zawstydzona/y:

Andzia dziewczyny nie robią z Ciebie idiotki... po prostu zapomniały, że dodałyśmy tam Sicil, ona się nie udziela już, ale bliska naszemu sercu, bo zakładała z nami ten wątek... poza tym ma tendencję do wpadania "raz na ruski rok" i meldowania się... nie znasz jej historii i dlatego nie rozumiesz czemu ona ma takie przywileje... waris i claudette też są od dawna...
co do olewania to tak to już jest, że zdarza się być pominiętym... każdej z nas na prawdę...

jesli chcesz od nas odejść to szkoda... zdrówka dla chłopaków!!!

reklama
andzia ale już przestań, zostań tu z nami i poprostu nas bij po nosach codziennie jak o Tobie zapomnimy !!!!!

ale dlaczego myślisz że my Cię olewamy i dlaczego źle Cię traktujemy ???????????

Do góry