reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Aktualizowałam gg w telu,znów nie ma multicytatów,albo jestem ślepa...
I nie wiem jak się wylogować....oki już wiem! Ale wolałam tamtą wersję.

Dzień dobry:-)

Jednak są multicytaty,chyba wczoraj byłam za bardzo zmęczona na takie odmóżdżanie.
Zawiesza mi się BB po aktualizacji.

Ostatnia edycja:
Hej po weekndzie

Kasiek nie znasz "ogórka"/?? Zazdroszczę grzybów, a raczej samego grzybobrania.
Munka - butki super, i jakie tanie??? Ja dałam 99,a le tak to jest jak sie mieszka na zadupiu.
Aga- jak pobyt na wsi???
Josie - Jasiek już wyzdrowiał???
Kathrina - gratuluje zabka i &&&& za szybkie wyjscie ostatniej 3
Zaza - jak babci smakował tort??
MsMickey- ja chyba wybrałabym dodatkowe cieple danie, ale duzo zależy od gości. ale z drugiej strony jak ma być wino i drinki ( a nie czysta) to moze jakiś fajny deser. Hmmmmmmmmmm
cięzka sprawa. Powodzenia w wyborze. A mamy zadowolone z obiadu??
Mati kaszlał w nocy, nafaszerowałam go syropkami i zaproqwadziłam do żlobka:zawstydzona/y::-( nie weim czy to nie od suchego powietrza, bo M na weeknedzie właczył ogrzewanie ( dobrze zrobił, bo dziś przymrozek był). Ale już szykuje sie na zwolnienie.

Ostatnia edycja:
hej

Damian mi wyłączył laptopa w trakcie pisania posta i wszystko poszło.... a tyle napisałam:no: więc teraz tylko tak króciutko co u nas bo nie mam już czasu

Weekend za szybko nam zleciał i teściowa wczoraj na obiadku była. Kupiła dzieciakom rękawiczki i takie fajne grube skarpeciochy:tak:

A ja po południu jadę z koleżanką do miasta;-) więc ciekawie będzie;-)

Zdróweczka dla wszystkich :)

josie muńka wyślę, jutro ma się wybrać:) Jak sobie pomyślę, że spał z nami z tym kleszczem w ramieniu to mnie ciary przechodzą...bleee. Sama go wyciągałam, taki duży czarny i nogami machał...no bleeeee. Już ten komar z krwią na gazecie lepszy:p

andzia może być od suchego powietrza, bo ja tak mam. Od razu siada mi na gardło (u teściów wszędzie ogrzewanie podłogowe i mega sucho, że spać się nie da).

Bosche pierwszy raz słyszę piosenkę o Ogórku Wąsatym - powaga:D:D:D U mnie na tapecie Jagódki i Różyczka i Krasnoludki:)

Asik - udanego wypadu - zaszalej:-D
Kasiak - no ja mam nadzieje,ze to od powietrza, bo pzrecież dopiero chory byl:-(
Aylin- jak plomba??? Sorki , ale też sie usmiałam wczorajn wieczorem, a jak jeszcze zobaczyłam komentarze dziewczyn:-D
MsMickey - Ja pod koniec sierpnia próbowałam odstwić Matiego. Posmarowałam sutka cytryną i to wystarczyło. Potemw nocy zapomniał i ssał, z rana znowu posmarowałam i jak dotykał jezykiem to sie odsuwal i pluł. I pewnie byłoby już po akcji, ale żal mi się zrobiło malucha, bo nie dość, ze do żlobka matka posłała to jeszcze cysia zabiera:-( No i dalej ssie:zawstydzona/y:

A co do mojego niby okresu, to nie wiem co to było??? Bo chyba nie okres. W sumie mogloby to yć po pzrytulaniu, ale tak ostro nie było, zebym miała plamić:szok::-D
Nastraszyłam już M, ze takie coś miałam 2x w życiu, a za 9 m-cy rodzili sie chłopcy:-D:-p. kazał kupić test, bo pzrecież jak coś to bedzie musiał kupić większy samochód:-D:-D:shocked2: - FACECI

Hej baby,

melduję się cała i zdrowa;-) Impreza u znajomych przednia, było jedzonko, super drineczki i tańce-hulańce ;) Dawno się tak nie wybawiłam, jak za starych dobrych :cool2: Teściowa z dzieciakami świetnie dała radę, bąble grzeczne i zadowolone. W ogóle widzimy bardzo dużą różnicę na plus w zachowaniu młodego, odkąd poszedł do żłobka. Potrafi się dłużej sobą zająć, stał się bardziej samodzielny. Super :-)

Niestety nocka dla odmiany do bani, a wszystko przez katar. Wrrr.. mam dosyć. Jak tylko odstawiłam mu ten dicortineff, znowu się męczył (teraz ma już gęściochę). Kasiek i kasieńka jak długo go podawałyście? Na ulotce jest napisane, że niby można do 7 dni, więc teoretycznie mogłabym mu jeszcze zaaplikować, ale nie wiem czy to nie za długo?

MsMickey cierpliwości, przejdzie jej z tym lękiem separacyjnym. U nas też było już nie do wytrzymania, ale chyba mamy już to za sobą :happy2:

Muńka powodzenia w walce ze smokiem ;-) A buciki śliczne :)

Rysica udanego remonetu (jeśli się zdecydujecie) ;-)

Niespo
zdrówka!

Josie ja też nie przesadzam z biżuterią :sorry2: Zazwyczaj założę do pracy kolczyki i jeden pierścionek, czasem bransoletkę. Ale jakoś nie przepadam. A jak tylko przekroczę próg domu, to pierwsze co wszystko zdejmuję, bo mi ciąży :sorry2::-p No i jeste teraz dodatkowy argument, o którym wspomniała muńka - małe dziecko, które lubi błyskotki ja sroczka. Wczoraj mnie tak pociągnął za kolczyk, że o mały włos nie straciłam ucha :dry: I o co chodzi z tą boreliozą? To nawet po kilku latach od ukąszenia może się pojawić??? Pytam, bo mojego M. też ostatnio udziobał i miał lekkie zaczerwienienie...

Aylin widzę, że razem balowałyśmy bez dziecia. My "już" po raz trzeci ;-)

Kasiek dawaj tu jednego maślaka ;-) My raczej nie zbieramy, jeśli już to bardziej rekreacyjnie, ale lubię mieć w domu jakieś suszone grzybki, przydają się np. do krupniczku :-)

Asik wypad z kumpelą zwieńczony jakimś zakupowym sukcesem? ;-)

Ostatnia edycja:
Witam, nadrobię Was jak tylko młody pójdzie spać.
Ale mam dziś dzień nie dość, ze ostatni dzień z M miałam mieć, ale mama jej do mnie nie przyprowadziła i nawet nie zadzwoniła :wściekła/y:do tego @@ druga w tym miesiącu :/ mamuśka widząc mnie postanowiła zabrać A i iść z nim na zakupy, a ja pomyślałam, ze się rozładuję trochę upiększając Antkowi pokój i co :confused: wiercąc przewierciłam się raz na przedpokój, a raz do kuchni :baffled::baffled: więc jak nie będzie mnie do wieczora na forum to znaczy, ze mamuśka mnie udusiła :no:
Idę wyć w ciemny kąt :(
DSC_4057.jpgDSC_4058.jpg

Załączniki

• DSC_4057.jpg
    DSC_4057.jpg
    7 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC_4058.jpg
    DSC_4058.jpg
    10,2 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
Szaro, buro i ponuro......

Aylin- buuuu ach te plomby :angry:
Munka-
przeslodkie te kozaczki a cena rewelka :-)
MsMickey- na wieczorne przekaski moze tyc to co napisalac :tak: jak bedzie winko to sety beda pasowac plus moze krakersy/chlebek/bagietka owoce tez. Dla innych smakoszy moze salatki lub patera z przekaskami w galarecie?
Iwon- pozazdroscic takiej impy:-D ja juz nie pamietam kiedy tak sie bawilam :dry: i bravo dla mamy ze dala rade z maluchami :tak:

Kasiek- bleeee wyjmowalas sama kleszcze :szok: zawsze sie boje, ze moge go w calosci nie wyjac i dlatego nigdy tego nie robilam..... nawet psu..... wiec szacun za odwage:tak: A grzybkami mozesz sie podzielic ;-)

Aga- o mamo:szok: to Cie energia rozpierala...... no nic mam nadzieje, ze uda Ci sie to zaszpachlowac do powrotu mamy ;-) A co do M do szkoda slow..... a rozliczyla sie chociaz z Toba??? <tule>

Andzia- a moze tym razem dziewczynka :-D ja tez mialam normalna pierwsza @

Asik- baw sie dobrze :tak: achhhh te nasze dzieci.... zlosniki male! wiedza jak zwrocic na siebie uwage :-D

Josie- :-D:-D niezly ancymonek!!!! i pamiet ma perfect!!! Aura tez czasem podkrada ale wtedy ucieka do swojego pokoju :-D a jak jej nie smakuje to przynosi z powrotem:-D

Dzis mnie czeka dluuuuuugi dzien :confused2: a pogoda nie nastawia optymistycznie :confused2:

Ostatnia edycja:
reklama
Nikos chyba zaczyna miec jakis lek separacyjny bo ciagle za mna lazi ... gdzies wyjde (czyt kibelek lazienka) to mnie wola i szuka jak opetaniec ... do zlobka jak jedzie to ryczy przy oddawaniu w nieboglosy :( az ja sie juz dwa razy w domu poryczalam ... a na dodatek idzie mu 4 zeby na dole :| 3 dwie juz sie prawie przebily a 4 tuz tuz :|

no i nas dopadl katar ... caly czas mam nadzieje ze na katarze sie skonczy

Iwon ja mialam go zaleconego o ile dobrze pamietam na 5 dni po 4 razy dziennie, ale ze podawalam tylko dwa razy dziennie to dawalam 7 dni

i przepraszam ze tylko tyle ale jakas nie w formie jestem ... sil mi brak

Ostatnia edycja:
Do góry