reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
witam się i ja na koniec weekendu :-)
Rysica a ja myślałam że moja Kropka ma dużą stópkę bo butki nosi 21 i 22 :sorry: ale widzę że nie jest wyjątkiem ;-)
josie ja też mam nadzieję że ani Monia ani moja Misia nie odziedziczą stópek po tatusiach bo u nas również 46 :-D

ależ dziś była cudowna pogoda :happy: ja na placu zabaw byłam w krótkim rękawku :cool:

a u nas buty sa 23, ale rozmiar stopy ma wciaz 22 ... z wahaniem na 22.5 :p

ja mam 166 i 38, a maz ma 183 i 46 :p

ciekawe jak bedzie u Saruni

Nikos dzisiaj mial najgorsza noc odkad sie urodzil

chyba nawet jak byl niemowlakiem nie wstawal tak czesto i z placzem jakby go zazynali :| rano pobudka o 5:45 i potem juz nie zasnal ani na sekunde tylko jeczal a jak zaczal plakac to obudzilam meza ... po takiej nocy to sie czlowiekowi wszystkiego odechciewa bleeee

do tego ten wredny katar nie odpuszcza :| cos mi sie wydaje ze znowu nas czeka wizyta u lekarza ...

Ostatnia edycja:
Hej
W sobotę wieczorem byłam z Damianem na pogotowiu bo miał 40 st gorączki, "leciał mi przez ręce" i bardzo ciężko zaczął oddychać. Lekarka stwierdziła wirusówkę i przepisała leki- na szczęście pomagają i już jest lepiej.

Josie nie, D. nie miał jeszcze trzydniówki

Iwon jak sytuacja z Julkiem, lepiej?

Rysica fajnie, że rodzice do Was przyjechali
My dziś zaliczyliśmy kozy, rzucanie liśćmi, grzybobranie, plac zabaw, karmienie kaczek i rzucanie żołędziami w wiewiórki:p A na koniec odwiedziliśmy znajomych z 8 miesięcznym dzieckiem które jest wzrostem równe z P!!!
sporo atrakcji jak na jeden dzionek

Sunshine spróbuj przesuszyć te krostki, może przejdzie?

Asik dobrze ze leki pomagaja ... mi cos sie widzi ze na kolejnej wizycie pojdzie lekarz z grubej rury bo to troche za dlugo trwa ... juz miesiac prawie zlecial z katarem ...

Hello Lejdis :-)
wróciłam z szalonego weekendu:-)
teraz już tylko codzienność...:p
Pogodę mieliśmy w porządku, raczej chłodno ale nie padało. Sam ślub 15 minut ;-) G siedziała u mnie na kolanach grzeczniutka i bawiła się pudełkiem po obrączkach ;-) na samej imprezie też w porządku, bawiła się z kolegą. No i okazało się, że mój kuzyn i jego partnerka będą mieli drugie dziecko w maju:-) zabawne, bo ich pierwsza córka jest starsza od G o tydzień;-)

U nas rozmiarowo: ja - 177, 41, mój mąż (no nie mogę:p): 180, 44/5.
Rysica, jeśli między mamą a tatą jest więcej niż 10 cm różnicy to na 90% dzieci będą od Ciebie wyższe;-) tak gdzieś czytałam.

Idę jeść śniadanie.

Sciskam Was:-)

reklama
Na wstępie mojego postu pragne sie pochwalić, ze moj młodzsy syn Mati pzrywitał dzis żłobek uśmiechem, pomagał sie rozbierać, pomachał na pozegnanie :szok: Yuuuupi :-) Mina dyrektorki bezcenna:-D

Asik - zdrówka dla D, pewnie to trzydniówka, oby
Kasienka- mozę przez katar nie mógł spać? Trzymaj sie dzielnie. &&& za spokojny dzień.
Iwon - jak Julek???
Kasia. natka- w krótkim rękawku???? nu nu nu :no: proszę sie uberać

Ja mam roz. buta 38, M tylko 40, wiec nie spodziewam sie, że moi chłopcy, beda mieli duze stopy.
Jak myślicie czy moi chłopcy sa skazani na niski wzrost????
Znacie przypadki,ze rodzice niscy a dzieci wysokie??

Moi rodzice maja po 173-175, siostry sa <> moje wzrostu, a brat ma 185 cm.
M rodzice sa niżsi Ojciec ok. 170; matka ok. 150
Mam nadzieję, że ze wzrostem wdadzą sie w wójka
:tak::-)

Do góry