reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Aylin, Alijenka - jak bylam w ciazy z Kubusiem to moj maz wymontowal kuchenki jeden termostat, bo "odmowil poslugi" I mialam te czesc kupic nowa, ale tak dobrze go schowalam, zeby nie zgubic, ze do tej pory nie wpadl w moje rece. Tak dobrzw poteafimy chowac!!!!

reklama
Witam :-)

HATSZEPT - gratuluje :-)

Andzia - ja już taka jestem martwie się na zapas :tak: na razie obserwuje i zobaczymy co dalej :tak: na pewno nie moge narzekać na jego rozwój ruchowy , bo tu akurat prze mocno do przodu :-)

aylin- po czasie samo się znajdzie :-)

moj syn dał mi dziś pospać do 9.00 :-) chyba wie ,że czekają mnie teraz dwa dni wstawania o 4 :-(
no ale co z tego ,że pospałąm jak teraz daje popalić :wściekła/y: kawe już rozlał (naszczęście zimną ) , zdemolował już pół domu, a teraz pełen atak na matke następuje i przeszkadza w pisaniu :-(

w związku z powyższym pozostaje mi życzyć wam lepszego dnia niż mam ja :-)

a rozmiar buta mamy 21-22 , a zeboli 16

kifsi ja też nie mogę usiąść przy kompie bo mała normalnie wpada w histerię wtedy, robię to po kryjomu lub jak ona śpi
a ze spaniem to dał Ci mały pospać faktycznie my juz od 6 na nogach i mała właśnie już śpi znowu

Iwon nio to wieczór miałaś całkiem milusi :-):-)
zdaj potem relację jak występ Julka

witajcie

Ja dzis prawie sie wyspałam - spalismy do 9;30 :-) W prawdzie położyłam sie dopiero po 24 ( musiałam dac anty), ale chyba (??? nie jestem pewna):baffled: Mati nie budzil sie do rana .

Dzis mamy dalszy ciąg sukcesów nocnikowych - już dwa razy dał znac ze chce siku:-)

Aylin, Alijenka - wspólczuje nie wyspania.
Alijenka - dobrze ze masz sprawdzony sposób na zmeczenie małej
Aylin- znajdą sie jak wycofają Euro :-D;-)\
Kifsi -&&& za zeby twoje obawy sie nie potwierdziły
Iwon- oj moj M to tez by chciał żebyśmy sie godzili przy winku :-)

Boszeeeeee skad moje dzieci maja tyle energii??????? Zaraz mi mieszkanie rozniosą

wcześniej nie miałam problemu z dostępem do kompa przy P, ale odkąd pokazałam jej bajki na laptopie to teraz co usiądę ta atakuje mnie:D:D

zazdroszczę katrina alijenka i kifsi wam 16 zęboli. My mamy 12 (w czym dwie czwórki jeszcze drugich połówek nie wypuściły). Będziecie mieć szybciej problem z głowy:)

alijenka oj też poszłabym sobie na basen, ale po zapaleniu dopiero za 2 tyg. mogę:/ Jadę za to z P na zakupy w tą beznadziejną pogodę! Co do Emu ma siotra i zachwala że skóra australijska nieprzemakalna, że nie wyginają stopy, bo mają w pięcie jakąś blaszkę itp. Ja się nie znam i w życiu nie dałabym za nowe 350zł! Ale kupiłam używane za 40zeta dla P i są mega ciepłe i delikatne jak takie kapciuszki:)

aga jak rozmówki z sister?

aylin
buhahahaha biedna ty. No, ale tu o sporą kaskę chodzi więc powodzenia. Pomódl się do św. Franciszka - mi kiedyś pomagało:p Spox mam identycznie i co najlepsze P przejmuję. Wiecie, że przeszukałam wszystkie pokoje, schowki i nigdzie nie mogę znaleźć jednego półbuta młodej? Pytałam ją, ale zdaje się, że nie pamięta:p

andzia
wow sukcesy nocnikowe - gratki! Ja na wiosnę zacznę, bo nienawidzi nocnika:) Właśnie, pożyczyłyby trochę energii nam:p Wow, my dla odmiany o 7.00 zaliczyliśmy pobudkę:/

Oglądałam horror na faktach autentycznych o egzorcyzmach i opętanych. Zatwierdzony przez Watykan...straszny! Polecam 'Obecność'.

Ostatnia edycja:
a mi się nic nie dzieje z bb, tylko że ja jestem zalogowana non top :-D

andzia nioo nioo tylko szkoda że po takim zmęczeniu nie śpi tak na jaką wygląda :-D:-D

kasiek ja się cieszę że z zębolami mam już spokój choć nie wiem czy później się będę tak cieszyła
też patrzyłam na te używane emu ale jakoś nie mam do nich przekonania że nie przemakają

eee - to chyba nie znajde szybko bo nic wycofania euro nie zapowiada..... prędzej znaczny spadek kursu....

tysia zebów ma 10. plus 2 czwórki z prawej strony jeszcze do konca nie przebite.

reklama
kasiek a nie boisz się kupowania używek ???? bo ja to wszystkie używane buty po mojej siostrzenicy oddałam, przecież to nie jest dobre dla stopy dziecka

Do góry