reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Aga jak dla mnie możecie Wszystkie lecieć :tak: Ale byłoby wesoło, co nie?:-D

katrina ok, pomyśle o Tobie :tak: Ale skoro szef tak blisko Ciebie a mimo to nie czujesz sie dogrzana to nie wiem jak ja to zrobię?! :-D

Polaa- no to zaraz sie pochwalę rodzince,że lecę na Kanary!!! :-D;-)

Aga - no właśnie,mnie też ta wieża zainteresowała!!

polaa ale ci dobrze! Normalnie przemawia przeze mnie mega zazdrość - wybacz, ale i zrozum:p Bosche...dobrze, że zęby całe. Kuzynki 2 latka ma uszczerbioną jedynkę po wypadku w wannie.

muńka muszę zrobić te owsiane. Tydzień temu robiłam ciasteczka cytrynowe i też niebo w gębie, a P wsuwała aż się kurzyło. No i z wit.C:p Moja zależy od dnia - raz wciąga chrupki kukurydziane, pieczywo żytnie czy wafle owsiane kilka razy dziennie a raz nie ma ochoty w ogóle. Ale ty nie masz czym się przejmować, bo ona pięknie zjada ci całe posiłki:)

aga bosche Antoś miał dziś dzień pełen wrażeń, najpierw laski a potem kolejna setka zabawek! Będzie spał jak zabity:p A on był grzeczny, bo speszony dwoma babsztylami:)

muńka katrina wieża z zielonym dachem:) Ale spox Aga mieszka na samym dole wieży więc nie musi siedzieć tam latami i zapuszczać warkocz, aby wszedł po nim rycerz i uwolnił ją:D

heloł

sorki ja na razie bez nadrabiania - Muńka ten zestaw co mam kosztuje 149 zł i zawiera scrub, softener i krem do rąk, ale jak na allegro masz taniej to się nie opyla

bye :)

Witam

Josie- super ze dzień w pracy udany.
Munka - wspołczuje wczorajszego dnia i oby dzisiejszy był lepszy. Co do pocenia - wydaje mi sie ze kiedyś pytałam lekarza :unsure:, ale spytam znowu.
Aga, alijenka, kasiek - super ze spotkanie udane:-)

Pola - ja też lecę;-):-D

Do potem

Edek - Mati ciągle chodzi i krzyczy Ammmmmmmmmmm - wraca mu apetyt po chorobie.
a i nocka dziś znowu tragiczna i ponawiam pytanie: Czy takie nocki długo trwają????

U mnie po dwóch zarwanych nockach dzisiejsza pięknie przespana, nawet najmniejszego jęku do 7.30 nie było...ach Antoś i Nataszką ja wymęczyli:p Ja chce częściej takie spotkania!!!

Ja to wczoraj doszłam do wniosku,że u nas to mozę reakcja na rozstanie ze mną. Ponad tydzien był non stop ze mna, a od wtorku u babci. Mama mówi ze cały dzien chodził i wołał MAMA, wczoraj było już lepiej i nocka troszkę lepsza.... zobaczymy

Kasiek - to męcz dziewczny, bo wiesz..... już niedługo wracasz do pracy i nie bedziesz miała tyle czasu. A i tak wam mega zazdroszczę tych spotkań

reklama
andzia wiem wiem i już mam koszmary związane z moim powrotem do pracy:/// Bosche jak ja nie chcę! W sumie może tak odreagowywać biedaczek:/ Może za parę dni mu przejdzie, albo jakieś zębisko.

aga zobacz co bobby car ma dla prawdziwych rajdowców nocnik 3w1 - nocnik z kierownicą, sam nocnik bez kierownicy oraz ściągasz nakładkę i masz deskę dla bobasa na kibelek
3690316983.jpg

Załączniki

• 3690316983.jpg
    3690316983.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 66
Do góry