msmickey też dziś będę młoda 'krochmalić', bo ma wysypane plecy z góry w dół i lekko policzki. Winny bakuś albo awokado:/ Podaję wapno 2x2,5ml, a jak ma b.duża wysypkę to podaję 15 kropelek fenistilu
andzia aylin bo jeśli katar spływający to trzeba odciągać, żeby na oskrzela nie zeszło, ale jeśli zalegający (duszący) to broń bosche nie powinno się iż grozi to krwotokiem - takie info od kolegi laryngologa dziecięcego.
alijenka aylin też interesuje mnie zakup tych sanek z rączką do prowadzenia, śpiworkiem (bo moja na spacerach siedzi grzecznie) i oparciem i kupię te co wkleiła alijenka za 169zł tj. zlecę komuś w rodzinie

Dzięki!
josie a z czystej ciekawości o co mniej więcej dziewczyny się kłócą?
Ja póki co swojej karać nie muszę, bo grzeczna (ma czasem swoje odpały jak ostatnio pokazała u Agi

), ale nie bije, nie rzuca, słucha itd.

Ufff, ale irytuje mnie (żeby nie użyć gorszego słowa) jak u dziadków P się zezłości, bo miała w planach coś innego do roboty niż jej zlecono (np. ktoś jej nie rozumiał) i oni od razu z lamentem: jaka ona jest niegrzeczna, jaka piskliwa, jaka rozpieszczona, będziecie mieć z nią problem...bla bla bla. Zapomniał wół jak swoje cielęta chował! A ona serio jest aniołkiem jak patrzę na sąsiadki córę.