reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

Witam :-)

Kurcze nie czytałam co u Was za co przepraszam.
Tylko tyle, ze munka bedzie miała super szkolenie :tak:

Sylka wybacz, ze jeszcze nie odpisalam Ci na priva ale jakos ostatnio, ze wszystkim mi schodzi, co do spotkania to ja jestem chętna :tak: Trzeba sie tylko umówić :-)

Byłam dzisiaj do południa u koleżanki, pózniej Kubę odebrałam z przedszkola bo moj nie zdążył wrócić z pracy. I popołudnie jakos zlecialo, dość szybko bo ja naprawdę nie lubię poniedziałkow. Jakos zawsze mi sie czas w tym dniu wlecze, chyba przez to ze w weekend mam pomoc męża i pózniej mi sie nie chce wracać do rzeczywistości :zawstydzona/y: Jutro rano ide z Wojtkiem na ta play grupę.

ooo wlasnie zauważyłam na suwaczku, ze Wojtek dzisiaj kończy 19 miesięcy :) ależ ten czas leci, jeszcze tylko 5 miesięcy i dwa lata, szok...

reklama
Cześć dawno mnie nie byłio wpadam piowiedzieć ze u nas wszystko dobrze kuba odpukać w ogóle nie choruje ja jako tako azs z buzi zwalczyłam teraz zajeło mi dlonie przez mrozek. Kuba poszedł spać bez kolacyjki no trudno więcej na śniadanie zje.:-D

aga swoją drogą młody ma spanie jak tak wcześnie zasypia, a dopiero po 8.00 wstaje! Moja księżna wstała dziś o 10.00, ale poszła spać dopiero o 22.00.
Raz miał tylko takie spanie :D ale 5h na dworze i brak drzemki w dzień zrobiło swoje :) na codzien nie ma tak dobrze :)
Dziś zjadł kasze na kolację więc liczę na spokojną nocke :)

Zaza, Asik, Sunshine- meldowac się!!!

papitka super ze Kuba zdrowy i u ciebie lepiej

kasiek josie ma racje ty jeszcze karmisz ale zycze ci zeby biust po tez ci sie podobal. z moim nie jest zle, ale boje sie co bedzie za jakis czas , no a jak jeszcze schudne z 10 kg ( buuhahaha) to co z nich zostanie. dodam ze przed ciazami nie mialam parktycznie piersi, teraz mam

koniec poprzedniego posta mial brzmiec , teraz mam miseczke b.

wlasnie laski gdzie jestescie????
MsMickey rozumiem ze mialas sie ograniczac, a nie calkowicie zerwac z nalogiem

agaundpestka-&&&&&&&&&&&&&&& Trzymam Ja skalpel ćwiczyłam jakis czas temu przez tydzień codziennie a potem juz mi sie nie chciało bo za długo ja w ogóle jestem leniem jeśli chodzi o cwiczenia i ciągle przez to wygladam jak dopiero co po porodzie ze zwisiałą skórą:angry:

No pierwszy semestr administracji zaliczony na 4 i 5 bo nioe pamietam co z czego:-D

polaa - nie będzie miała, a miała ;-)już się wyedukowałam :-)

I powiem Wam, że marzy mi się teraz zrobić taki meeega kurs, po którym bym już była meeega wyspecjalizowana, tylko, że trwa on 8 tygodni - 4 tygodnie kursu, ok.2 miesiące przerwy i kolejne 4 tygodnie kursu i koszt UWAGA.... 16.000 PLN :baffled:

aga - trzymam mocno!!! ja też bym chciała w końcu się zmobilizować!!! kurcze, no muszę muszę muszę!!! Ale muszę skrócić trochę ten trening, albo znaleźć inny.

papitka - brawoo!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry