reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

josie Bóg zapłać! Na kompie na górze nic mi nie wyskakuje, więc jutro zainstaluje to na dole - wielkie dzięki!!!

andzia josie
no, ale mi chodziło jak są mega wyssane po ząbkującej nocy, to właśnie nie są skórki tylko takie małe piersiątka, ale na miejscu:p Bo jak są z mlekiem to miseczka C i jak same wiecie piękne:p Josie sutki moim zdaniem takie bardziej widoczne są sexy:p

sylka a to ok, moja jak spałaby o 16.00 to zasnęłaby po 22.00:p Nawet jak dziś dopiero o 10.00 wstała to już o 12.30 miała drzemkę:)

aga wow wow!!! Ja dwa razy ujeźdzałam stepper i odechciało mi się - brak weny:/ POWODZENIA!

papitka zdolna bestia:)

muńka ooooo bosche co to za kurs!

reklama
no tylko moje sa troszke nieporporcjonalnie wieksze:-D

a chyba wam nie pisalam ze mialam dzis rano usg, i wszystko ok CHYBA bo lekarz taki niedorobiony znow mi sie trafil, cale badanie nic nie mowil, nic nie pokazal, tylko na koncu zdawkowo ze z tego co jest w stanie na tym sprzecie zobaczyc to wszystko w normie, ale dodal ze on zawsze zaleca 3d/4d prywatnie bo maja lepszy sprzet.... no juz nie mam cierpliwosci do tych z medicover, serio :no:

chyba pora spac, paaaaa!

A ja nie wiem czy pisałam, ze zaliczyłam dziś pierwszy skalpel trzymajcie kciuki bym zaskoczyła na dobre!!
&&& i gratulacje

Ja próbowałam 2x - wytrzymałam tydzień:zawstydzona/y:

agaundpestka-&&&&&&&&&&&&&&& Trzymam Ja skalpel ćwiczyłam jakis czas temu przez tydzień codziennie a potem juz mi sie nie chciało bo za długo ja w ogóle jestem leniem jeśli chodzi o cwiczenia i ciągle przez to wygladam jak dopiero co po porodzie ze zwisiałą skórą:angry:

No pierwszy semestr administracji zaliczony na 4 i 5 bo nioe pamietam co z czego:-D

gratulaje, oby tak dalej :tak:

Kasiek - u mnie piersi po kamieniu jednka wygladały ( nawet całonocnym) lepiej niż teraz

Chyba za wczesnie sie pochwalilam ze wszystko ok z moimi piersiami. Zrobił mi sie zastój , malutki, ale w tym samym miejscu, w którym miałam wycinany zastój po karmieniu A. Mam nadzieje ze sie "wysika" jak poprzedni.

Ostatnia edycja:
Mloda dziec nie mial takiego kataru - ja taki mam teraz ;( Leeee. Flegamina pomogla? Moze w pl sklepie bedzie to sobie kupie. Zdrowka dla Szymka.

Andzia ja mialam przed ciaza miseczke C, teraz mam D, ale co do jedrnosci to mam zastrzezenia :baffled: Od czasu do czasu pompki damskie robie i sie ludze, ze moze podniesie mi biust :D No i oby zastoj szybko przeszedl. Dzisiaj mi sie snilo, ze tez mam - chociaz ostatni raz karmilam wieeeki temu.

Josie super, ze wszystko ok. Szkoda tylko, ze lekarz znow *******owaty :no: Moze sie uda jeszcze znalezc jakiegos ogarnietego.

Sylka ja tez wczoraj lenia mialam i na spacer mi sie nie chcialo. No ale wyszlismy, a dzisiaj mam katar masakryczny - moze to byl znak ;-):-D

Katrina a co tam u Kubula i Alinki?

Kasienka nie lam sie. Koncowka ciazy niestety jest uciazliwa.... & za szybkie rozwiazanie.

Munka Aylin pisala, ze najlepiej HP brac, bo ma mocny procesor i sama tez sie sklaniam ku tej firmie :tak: Tylko ten windows 8 - brrrr. O Xp wiem wszystko, lacznie z tym jak sformatowac dysk i zainstalowac od nowa, a ten wynalazek nowy mnie przeraza :-D A jakiego tableta zamawiasz?
Jesli chodzi o cwiczenia to krotszy jest np 30 day shred Jillian Michaels, albo mozesz sobie zmontowac program z 10 minutowek Mel B (np jednego dnia nogi i ramiona, a drugiego pupa i brzuch)

Papitkaa gratuluje - piekne oceny :D No i fajnie, ze Kuba juz zdrowy, a z Twoja skora lepiej.

Aga trzymam &&&&&& dopinguje, daje motywacyjne kopniaczki itp itd. Jak tam dzisiaj? Jak w ogole dalas rade w tym polprzysiadzie wytrzymac? Moje uda nie wytrzymuja w tej pozycji za dlugo :-p;-)

Jak juz pisalam mam gila, stary tez ma gila. Dziecko nie ma i mam nadzieje, ze tak zostanie. Pogoda sie szykuje, a ja nie wiem czy powinnam wychodzic. Szkoda siedziec w domu jak tak ladnie ( a nie zdarza sie to czesto ostatnio).

Niespodzianka - ja siedzę na windows 8. i da sie przyzwyczaic. Tym bardziej ze dostałam teraz od T. nokie która też na windows. Kafelki tylko na początku wkurwiają.
Paaaaaaaaaaaaaaaa

Witajcie,

Ja na chwilę. Już samego rana mój ślubny wraz z córą podnieśli mi ciśnienie:wściekła/y:. Dobrze, że jedno pojechało do pracy a drugie do szkoły bo nie ręczę za siebie. Szymek się bawi a ja mogę wypić spokojnie herbatę i złapać kilka większych oddechów:tak:.

Niespodzianka ja tez wczoraj wzięłam moje towarzystwo i poszłam na spacer . Pogoda była bardzo ładna i dzisiaj zapowiada się powtórka. Już świeci słońce i jak na razie nie ma wiatru więc pewnie niebawem zbierzemy się połazić.:tak:

Kasiek mój wstaje po siódmej i ciężko go położyć przed 13-tą. A też wolałabym żeby drzemkę miał jak kiedyś w okolicach południa.

Kasienka trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie. Zobaczysz, że nie obejrzysz się a już będziesz trzymać Sarunie w ramionach:tak: A niestety końcówka zazwyczaj dłuży się najbardziej, ale będzie dobrze.:tak:

Pola nie ma sprawy. Daj znać jak już będziesz mogła a się jakoś umówimy:tak:.

Papitka dobrze, że Kubuś już dobrze. I dbaj o siebie z tym AZS.

Aylin mój P. ma windows 8 i za każdym razem jak siedzi przy kompie to słyszę wiązkę posyłaną temu systemowi:-)

Aga trzymam &&&&&& dopinguje, daje motywacyjne kopniaczki itp itd. Jak tam dzisiaj? Jak w ogole dalas rade w tym polprzysiadzie wytrzymac? Moje uda nie wytrzymuja w tej pozycji za dlugo :-p;-)

Jak juz pisalam mam gila, stary tez ma gila. Dziecko nie ma i mam nadzieje, ze tak zostanie. Pogoda sie szykuje, a ja nie wiem czy powinnam wychodzic. Szkoda siedziec w domu jak tak ladnie ( a nie zdarza sie to czesto ostatnio).
Zdrówka dla Ciebie no i starego też :D
Dziś czuję niektóre części ciała które na co dzień raczej się nie odzywają :D ale nic zaraz powtórka z rozrywki :D Mi też ciężko w tej pozycji wytrzymać do tego balast kilogramów nie ułatwia mi tego.

Wróciliśmy, Tęsknię :*
My też tęskniłyśmy :) i czekamy na relację z pobytu :)

reklama
Sunshine, mua mua mua!!!!! :-)

Kasiek tylko ja mam firefoxa po angielsku (wersja 17) ale napisze ci jak to u mnie jest:
klikam Firefox > Add Ons (taka ikonka z puzlem)
otwiera sie Adons Manager i po prawej na gorze jest pole search, wpisuje Adblock Plus. ja mam wersje 2.4 zainstalowana

pamietam ze jak instalowalam to jeszcze gdizes w opcjach chyba wybieralam zeby na polskich stronach blokowac dodatki.... zapytam kolege

edek: jak juz zainstalujesz, to wejdz na stronke AdblockList.org - Polska lista filtrów reklam do Adblock Plus i po prawej masz czerwony przycisk dodaj subskrypcje :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry