reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2012

Młoda się wyspacerowała, że już 2 godz. śpi:) M też chrapie.

Moja już nosi 24, bosche mam nadzieję, że jej stanie ta noga, chociaż do jesieni żeby był spokój! Dwa numery w pół roku urosła!

alijenka
a więc smacznego:)

josie a gdzie kupiłaś skórzane trampeczki bo poluje jako zamienne z adidasami na wiosnę:)

niespodzianka
nawet jak wyrośnie na czorta to M będzie dla niej łaskawy:p Pewnie jak będzie miał więcej dzieci to zmieni zdanie:ppp Gatki za nowe słówko!

asik
oby tak zostało!:)

aylin
ja wrzuciłabym do jakiegoś ciasta. Na nic innego nie mam pomysłu, jako że młoda antyowocowa:/ Albo zmiksować i do budyniu/kaszki wrzucić?:D

reklama
Moja nie tknie budyniu i kaszki :( zostaje ciasto.

Josie moja w centrum zabaw weszla wczoraj razem z 2 letnia kolezanka w ten labirynt z przeszkodami. Jedna poszla w prawo druga w lewo. Nasza ze czasem jeszcze czegoś sie boi zaczela panikować ale poslychala nas i dala sie prosta droga wyprowadzić. Minus taki ze zapamietala u caly czas potem ta trasa chodzila. Przeszkody, drabinka, przeszkody i zjeżdżała do basenu z pilkami. A corka znajomych weszla na 4 poziom. Jaja byly ze scuagnieciem jej. Wiec sie ciesz ze ci mlody na razie. Tylko w basenie z pilkami siedzi :)

W zarze czasem maja takie fajne ze skory naturalnej, trafilam na wyprzedazy za 49zl:)

Moj nadal dogorywa po wczorajszej imprezie o_O

Ostatnia edycja:
Ale produkujecie mimo,że weekend :)

My dziś cały dzień ogarnialiśmy chatę (nie ma jak motywacja przyjazdem rodziców) ;) dzięki temu w końcu czysto.
Zaraz będę robiła szarlottę :D

Lecęęę!!!!!

No to przyjrzę się tym maclarenom - dzięki! i za radą moich ukochanych Warszawianek ;ppp ;) - tez cybexom.

Niespodzianka, a o czym ten house of cards? Usmiałam się z nowego słówka :)

Aylin, moze muffiny z tymi mrozonymi owocami?

Josie, no to J. miał radochę! My mamy obczajonych juz kilka placów zabaw i przynajmniej raz na tydzien jezdzimy, ale wbrew temu co piszecie wszedzie jakos mozemy asekurowac P. - nawet na tym 4. poziomie jak piszę Aylin ;) rodzice mogą buszować z dzieciakami, wiec któres z nas na pewno jest z P.

Munka, na Kinder niespodzianke na 7.03 na 10 i 11 nie ma juz miejsc...zapisałam sie na 12.00 i na 18.00..., ale nie wiem, czy P. dotrwa, choc dzis dopiero usnął przed 17.00...

Alijenka, gratki poledwiczek :) to prosta potrawa...ja smaze z kazdej strony i pozniej do piekarnika na 20-30min i pozniej fajny sosik i z głowy ;)

A my butowo nosimy rozm. 23, mamy jedne butki na 24, ale wydają sie gigantyczne! Wszystkie buty mamy teraz z ecco (pierwsze mielismy emel'ki) i sobie bardzo chwale...zawsze kupowałam na przecenach...tak jak te ostatnie - na 24 (ponizej) za 99zł.

ecco.jpg

Załączniki

• ecco.jpg
    ecco.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 82
hatszept jakbym miała piekarnik zapewne bym już miała większość przepisów od naszych dziewczyn wypróbowanych a tak to się męczę bez :-:)-(
ładne te butki :-), mi się nigdy nie udaje czegoś kupić w ecco na przecenach

moja mała już śpi, już widzę jak jutro mam pobudkę chyba o 4 rano :-:)-:)-:)-:)-(

Aylin mona tesciowa robi najzwyczajniejsza drozdzowke z porzeczkami, jakos na ciasto chyba naklada porzeczki a na wierzch dopiero kruszonke i cukrem na koniec. Pychota!!!!

reklama
Alijenka nie wiem czy to dokladnie ten prEpis ale kiedys z moja niania chcialysmy zrobic wlasnie w mikrofalowce i wyszlo gumowe. Ale sprobuj, nie jestem pewna czy tam jajka byly wtedy:)

Do góry