reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
ja
w moim supernowoczesnym tel nie widze ani tego ani tego, a poza tym
probowalam dzis kilka razy zalogoawac sie na komp i nici;> bylo napisane
witaj andzia1980 a dalej nie bylam zalogowana:o
ale teraz moge cytowac :D

ja czekam na moja siostre i przygotowuje sie psychicznie na wrzaski trzech lobuzow:p

Ostatnia edycja:
No to postęp synek śpi od 10min :) a dzisiaj spał do 6:30 w swoim łóżeczku, jak dziwnie mieć tyle miejsca w łózku :D

Alienka az strach myśleć co może jeszcze się wydarzyć :(

Andzia miłego czasu z siostrą :)

witam :-)
ogarniam te nowości forumowe i próbuję was do czytać

Aylin super że już jesteście w domu :tak: odrabiajcie powoli straconą wagę bo przy takim wzroście to teraz pewnie wielkooki szczypiorek ;-)

jeeee sa podziekowania :)
kasia - młoda wygląda jak modelki z fashiontv tylko w wersji mikro. czyli zeberka i kolanka wystające. A kręgosłup caly widać. Ale utuczymy :)

A na tel nie ma podziękowania

Ostatnia edycja:
reklama
podziekowania i polubienia dzialaja (Aylin :-)) ale wylaczyli licznik podziekowan ale moze to i lepiej ;-)

alijenka - na razie jeszcze do wojny daleko. Poki co nie ma nic ponad medialna propagande - kiedy zolnierze (a raczej zoldacy) strzelaja do cywilow w Afganistanie czy Iraku to to jest "misja". A kiedy Rosja mowi o gotowosci bojowej, gdy chodzi o terytorium, na ktorym 80% mieszkancow stanowia Rosjanie to juz nazywane jest to "wojna" :rolleyes2:To wszystko najprawdpopodobniej skonczy sie bez dramatu. Grunt tylko, zeby bezmozgowi politycy nie wplatali w to wszystko Polski, bo z tego nic dobrego nie bedzie - dla nikogo :no:

Dziec byl dzis aktywny przez 13 godzin :szok: Karmil slonie (opiekunka w zoo dala mu banana dla slonia - zebyscie nie pomyslaly, ze karmimy zwierzaki w zoo na wlasna reke - nie, nie, takich swinstw nie robimy :no:), dotykal malpiego ogona i mizial sie z kozami :-) I zamiast od wrazen zasnac szybciej to byla prawdziwa walka - godzine we dwojke go usypialismy a on plakal tak zalosnie z przemeczenia a zasnac nie umial :-( Udalo mi sie wziac go w koncu sposobem ale ciezko bylo :confused2:

Do góry