reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Hej :)
A ja dzis sama z dzieciakami...a jutro jeszcze zobaczymy...no to bedzie sie dzialo...
Chyba spróbuje wyjsc z dwójka na spacer...przynajmniej na podwórko, zeby P. sie wybiegał...

Kasiulka, buziaki dla Ciebie!

Kasiek, na pewno bedzie ok. po tym jacuzzi :tak:

Josie, a masz ten marimer baby hipertoniczny? Daria miała tez katarek przez 10 dni, ale taki dziwny - w nocy nic, przez wiekszą czesc dnia tez nic, a jednak przez kilka godzin dziennie było słychac, ze cos tam jej zalega...popsikałam marimer i przeszło...moze to zbieg okolicznosci, bo moze katar i tak był na ukonczeniu, ale naprawde przeszło...

Andzia, Haj! :-)

reklama
Josie z katarem przyniesionym ze zlobka tak jest ze ciezko go wytepic ... zazwyczaj trwa ok 2 tygodni takze moze chwila moment przejdzie

Hatszept smoka zassie od sweta ,,, glownie w wozku a takto drze sie bardziej niz bez niego

No wkońcu włączyli neta w pracy, awaria ogólna, pzrez chowile myślałam,ze tylko mi zablokowali :rofl2:

Kasiulka - to pewnie po chodzeniu mięśnie Cie bola, bedzie lepiej :-)

Kaseik no Polka nie zwasze może spać do południa ;-) Ksiuki zeby po tych wszytskiich atrakcjach było ok.

Josie, Kasienka zdrówka dla chłopaków.

Hatszept - powodzenia na spacerku:-)

Mati dziś płakał w pzredszkolu, ale dopiero jak usłyszał dyrktorkę, wszedł zadowolony.
Ciekawe ile teraz pochodzą :-):-)

Jak myślicie czy powodem tego że nie moge sei zalogować na prywatnym laptopie, moze byc to ,ze jestem na stałe zalogowana w pracy????

andzia - mysle, ze nie, bo mnie sie juz zdarzalo byc zalogowana na dwoch kompach i na bb nie robilo to wrazenia ;-)

kasiekz - Ty juz nie grzesz z tym spaniem i tak macie lajcik z Pola jak malo kto. Z naszym bys sie "powozila" to bys docenila, co masz :-p

O, to widze, ze nie my jedni z katarem powyzej 2tyg - i to bez zlobka :sorry2: O ile kichanie 6 razy / dobe mozna nazwac katarem :rofl2:

Witam :) my też dziś pobudka wczesna 7:15, ale spał od 19:45 więc nie jest źle tylko szkoda, ze matka poszła spać po pierwszej. Ale zaraz się zbieramy i jedziemy do Marcelinki, bo nie widzieliśmy jej już z miesiąc.

Zycze Wszystkim miłego dnia!!!

Nie pochwaliłam młodej:p Nie wiem skąd załapała słówko 'proszę' i teraz jak coś podaje to 'prosze', a rano stała z wózeczkiem z lalą i tekst 'mama proszeeee spacer proszeee' :D:D Normalnie i jak tu nie wyjść:D

aronia no nie narzekam, ale nie dodałam, że poszła spać dopiero jak wróciliśmy - po 22! I tak bez UU jest lepiej, bo zero pobudek i życzę też wam takiej poprawy jak się kiedyś zdecydujecie na odstawienie:)

aga bawcie się dobrze:)

andzia nie ma to nic do tego. Ja zawsze jestem zalogowana na lapku, a wchodzę z innych miejsc bez problemu:)

josie ja jak hateszpt i kasienka też polecam ten hipertoniczny:)

O Wow mamy teraz "dziekuje" i "lubie to" normalnie prawie jak FB :-p

Witam po weekendzie :-) cale szczescie produkcja marna :-D

a ja wiekszosc dnia w domu z mala na cycku ... dzisiaj maaaasakra jakas ... w ogole spac nie chciala no i cyc w ciaglym obrocie

a Nikos wciaz zakatarzony a pogoda taka do bani ze nawet nie myslalam zeby wychodzil :| bo by sie tylko doprawil

pewnie tak jak dziewczyny pisza Sarunia przechodzi skok :tak:

Wróciłam. Wybaczcie, ale nie nadrobię:) W sob. mloda zaliczyła wodospad i kamieniołom, a wczoraj basen. Ja z M zostawiliśmy ją w brodziku chrzestnemu i jego dziewczynie i zmyliśmy się na sauny. Wracamy dziecia nie ma. Za chwilę patrzymy a ci w jacuzzi solankowym i tak zaliczyli ziołowe, borowinowe, jakieś tam jeszcze i łaźnie parową! Myślałam, że uduszę, no ale bezdzietnych nie poinformowaliśmy o zakazie. Mam nadzieję, że młoda nic nie załapie:D

Idę rozpakowywać się i prać:)

aylin super, że jesteście w domku i mała była mega dzielna!

Bedzie dobrze z tym jacuzzi :tak: i ochhhh & echhhh jak Wam dobrze bylo!!! :rofl2:

Macie tu taką produkcję postów, że ciężko Was doczytac. Chciałam Was serdecznie pozdrowić :-)
U mnie chwilowo gorzej bo bolą mnie wszystkie mięśnie. Nie wiem czy to od leżenia czy chodzenia.
Buziaki. Jesteście bardzo kochane, że mi pomagacie

Kasiuka pewnie od chodzenia :happy2: Myslami z Toba!

Hehe kasiek moj jak ma za ciepla wode w wannie to od razu protestune a co dopiero taka laznia!!! Uciekalby jak poparzony:)

Mamy katar juz 10 dni, nic poza tym ale wcale nie jest lepiej:(

buuu ala jak to babcie mowi leczony czy nie trw 2tyg wiec juz prawie koniec ;-)

Nie pochwaliłam młodej:p Nie wiem skąd załapała słówko 'proszę' i teraz jak coś podaje to 'prosze', a rano stała z wózeczkiem z lalą i tekst 'mama proszeeee spacer proszeee' :D:D Normalnie i jak tu nie wyjść:D

aronia no nie narzekam, ale nie dodałam, że poszła spać dopiero jak wróciliśmy - po 22! I tak bez UU jest lepiej, bo zero pobudek i życzę też wam takiej poprawy jak się kiedyś zdecydujecie na odstawienie:)

aga bawcie się dobrze:)

andzia nie ma to nic do tego. Ja zawsze jestem zalogowana na lapku, a wchodzę z innych miejsc bez problemu:)

josie ja jak hateszpt i kasienka też polecam ten hipertoniczny:)

Ale Pola juz ladnie mowi!!!!! Masz racje nie da sie odmowic takiemu slodziakowi proszeeeee :-)

Andzia- :-D:-D no uwazaj bo jeszcze Ci go zablokuja :-p

A my mamy pierwsze zdanie "mama baje" :-D poza tym dochodzi do wprawy z jezykiem angielskim co cieszy Claire bo przynajmniej ja rozumie :-D:-D

Aura dzis sama zalozyla sobie kozaki :szok: :-)

reklama
moj sie nauczyl odmieniac dom, i mowi np "niania (w) domu" a do tego podslyszal jak mowilam wiadomo i tez mowi teraz "domo". on w ogole mowi najchetniej slowa ktore sie zaczynaja na D :-D jakos ta literka mu najbardziej podeszla hahah

Do góry