reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Alijenka - najbardziej widać to w pozycji na boku. W pozycji na brzuchu, czy to z nogami podkurczonymi, czy wyprostowanymi poduszka jest raczej niepotrzebna. Poza tym tak, jak piszesz, większość maluchów i tak po jakimś czasie ląduje poza poduszką :) Na tym etapie poduszka jest raczej mało potrzebna, czasem służy dzieciom bardziej do przytulenia niż prawidłowego leżenia.

reklama
Aylin cudna ta Twoja Tysia!!! Taka delikatna :) Aniołek z różkami??

My mamy 3kołowy rowerek, ale w sumie teraz sobie myślę, ze nie uczyłam Antka na nim jezdzić tylko go zawsze pcham :) muszę zejsc dziś do piwnicy, bo z tego co pamiętam to jest tam jakiś 4kołowy, ale nie wiem czy nie z tych większych.
No i hulajnoga 3kołowa- zobaczymy co mu podpasuje, bo póki co bobby car najlepszy :)

Asik - moja teściowa tez daje sie wykrzystywać :-D

Szłam rano do pracy i widziałam bociana na gnieżdzie:szok: chyba wczesnie w tym roku ????

Zdjęcie0535.jpg

Zapalenie ucha miałam raz i dziękuje :no:

Munka Ty pewnie pierwsza sie dowiesz co MsMickey. Tez ciągle mysle co u niej i Julka

edek: łoj cos słabo tego bociana widać,ale jest tam :-D

Załączniki

• Zdjęcie0535.jpg
    Zdjęcie0535.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 82
aylin Tysia przesłodka!!! Czapunia i biały płaszczyk cudowne!

muńka wielkie dzięki. Ona pół nocy na brzuchu, pół na plecach. I w większości bez poduszki lub na płaskiej, czasami zasypia na naszej, ale po chwili z niej ucieka.

alijenka uuuuuuu to faktycznie dużo roboty. My w tamtym roku tak mieliśmy, teraz wszystko cacy czeka tylko na rośliny, ale te w następnym roku ze względu na dużego niszczyciela - psa sąsiadów, a ten u nas będzie jeszcze ponad pół roku (oni się budują).

wiosna u moich teściów (Aga dobrze że wróciłaś!)
20140324_062658.jpg

Załączniki

• 20140324_062658.jpg
    20140324_062658.jpg
    54,3 KB · Wyświetleń: 62
Ostatnia edycja:
Łaaaa . Ale zima:szok:
U nas nawet jak posypie, to juz chyba snieg nie poleży; mam nadzieje, bo juz do wiosny sie pzryzwyczaiłam, pięknie sie zrobiło.
Byłam wczoraj u mojej babci i snieg widziałam jeszcze,a le tylko w rowach( tyle go nasypało, ze sie utrzymał mimo 20 st)

Kasiek - ledwo co u ciebie na fb widziałam demota odnośnie zimy :) wiec sie pakuj i do teściów :)

Aylin cudna ta Twoja Tysia!!! Taka delikatna :) Aniołek z różkami??

QUOTE]
To zdjęcia bardziej obrazują Tysiąca:

IMG_20110322_122918_3.jpgIMG_20110322_123200.jpg

Asik - moja teściowa tez daje sie wykrzystywać :-D

Szłam rano do pracy i widziałam bociana na gnieżdzie:szok: chyba wczesnie w tym roku ????

Zobacz załącznik 616554

Zapalenie ucha miałam raz i dziękuje :no:

Munka Ty pewnie pierwsza sie dowiesz co MsMickey. Tez ciągle mysle co u niej i Julka

edek: łoj cos słabo tego bociana widać,ale jest tam :-D

W przemyślu juz 2 tygodnie temu były. Boćki :)

Munika - a do tego drożdzowego mozna dać owoce?

Załączniki

• IMG_20110322_122918_3.jpg
    IMG_20110322_122918_3.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 51
  • IMG_20110322_123200.jpg
    IMG_20110322_123200.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Aylin - hhmmm....wydaje mi się, że srednio, bo jest delikatny. Owoce można do tego, którego przepis też chyba wstawialam.

Do góry