reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
MsMickey kciuki, aaaaa ciekawa jestem czy Julek juz z Wami :)

Munka zdrowka dla Gabi. Dobrze, ze jej sie na uszka nie rzucilo.
Alijenka juz sobie wyobrazam Tomcia w Twoim ogrodzie :-) Kamienie ze skalniaka na pewno by nie staly w tym samym miejscu

Josie kciuki za echo. Na pewno bedzie git :)

Macku gratuluje dziewczynki :) Nela bardzo mi sie podoba - chyba bym sie sklaniala ku Anieli. Zosia i Nela :))))

kurcze chcialam popisac, ale sie nie da, bo awanturrra. zmykam bede pozniej

Niespodzianka no raczej nie dał by rady unieść większości kamieni także pod tym względem byłabym spokojna :-):-) bo te wszystkie małe kamyki to tam tylko są na chwilkę, moja też próbowała i po kilku próbach zrezygnowała, a też zawsze wszystkie kamyki jej, chyba się już znudziła tym :-D:-D

Muńka samego ogrodu to jakieś 1200-1250 m2, a cała działka z domem to jakieś 14 arów

Tak wygląda część mojego ogrodu :szok::szok::szok:
Faktycznie pracy sporo, ale za to ile miejsca!:tak:

Mojej kręcą się leciutko i przez to zawsze rozczochrana:D A wiązać nie pozwoli:/
Zochnie kręcą się tylko z tyłu końcówki. I ma już całkiem długie, a też nie daje sobie ich związać. :no:

Hej echo w porzadku:)
:-)

kurcze chcialam popisac, ale sie nie da, bo awanturrra. zmykam bede pozniej
U mnie działa włączenie drugiego kompa. Na jednym bajka na drugim ja. I mam chwilę spokoju ;-)

Zupa prawie ugotowana, ja prawie pozbierana to czas ruszyć 4 litery...

wróciliśmy z zakupów a, że pada i młody miał kalosze i śmigał po wszystkich kałużach to teraz płacze pod drzwiami, że on chce jeszcze

Andzia a czy Ty wiesz co wróżą bociany hehehe?:-p

Kasiek świetna wiosna u Twoich teściów- śliczny widok

Aylin, Kasiek ale dziewuszki mają super loczki:tak:

Maćku o kurczę, współczuję przeciekającego dachu

Alijenka sporo pracy przed Tobą- powodzenia.

Hej echo w porzadku:)
super!!!

Ostatnia edycja:
Alijenka - to niezły obszar. Młoda będzie miała gdzie szalec!

I znów dolina...zmarła na raka szyjki jedna z uczestniczek voice of poland, ktora spiewała 8-go marca.... Zaczynają mnie dobijać takie informacje...

reklama
Josie rzucilo mi sie na oczy ;) Super, ze echo ok, nie moglo byc inaczej :)

Macku oj u nas bajki dzialaja jak hipnoza. Od miesiaca nie wlaczam tv w ogole w dzien, bo sie tak zagapial, ze nic innego dla niego nie istnialo. Najbardziej to chyba mnie brakuje tego szumu w tle ;)

Asik u nas tez nieustajaca milosc do biegania po kaluzach. Im wiecej wody ty lepiej :)

Andzia a moze jednak ten bociek trzeciego urwisa Ci przyniesie ;-)

Munka nie wiem kto to byl, ale coraz wiecej takich smutnych wiesci dociera :(

Do góry