reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Bardzo ladne - cos w tym stylu dla tysi szukalam. ale 22 tylko zsbudowane niestety. na zdjeciu wygląda ze maja zapas poza tym są prawie ze biale :) różowy to przecież inny odcień bieli :p

Ostatnia edycja:
reklama
aylin hahaha tak sobie będę tłumaczyć:p Ona ma tak ze wszystkimi butami:D Dość że wysokie podbicie to duży paluch wielgachny, długi a reszta 'schodzi w dół'. I właśnie niby luz a tu duży palec na końcu jak chodzi to bardziej widać:D

w związku z tym, że zaoszczędziłam kasę to zastanawiam się nad zakupem tych Nike co masz - one są świetne na teraz prawda? nie gorąco, ale ciepło i przewiewne? Mam krótkie trampki, ale po całym dniu biegania na dworze stópka spocona.

Ostatnia edycja:
ja sie butami nie emocjonuje, bo czego bym nie kupila i tak bedzie ble :crazy:

wpadlam sie Wam pochwalic nowymi slowami: bonka (biedronka) i kom-bijn (robi taka pauze w srodku, czyt. kombajn) :-) i opowiedziec anegdotke: idziemy przez park, na lawce calujaca sie (z zamknietymi oczami oczywista) parka. Komentarz bejbiszonka: pokazal paluszkiem i orzekl, ze spia :-)

Aylin - zamieszanie robi ta Wasza manufaktura :rolleyes2:Wczoraj pol dnia do mnie wydzwaniali, dzis (kiedy oddzwonilam) nie wiedzieli o co chodzi :rofl2: male to to a zbiurokratyzowane :szok: okazalo sie, ze w jedna tabelke wpisali jedno a w druga drugie i sie zdezorientowali :-D no ale grunt, ze wszystko aktualne (dzwonili tylko po to, by ujednoliic swoje tabelki :sorry2:). Dla pewniaka wyslalam im jeszcze raz maila, wiec sie nie zdziw, ze dostaniesz powtorke w cc ;-)

Kasiek śliczne te sandałki :)

Ja szukałam kogoś kto w piątek zajmie się Antkiem w czasie pogrzebu, a przyjaciółka właśnie mnie spytała czy mogę na niego nie iść, a zająć się jej córcią (11mies) myślicie, ze to jest ok, bo jednak znałam jej mamę bardzo dobrze? Ale ona mi tak napisała:
"jesteś jedyną osoba z która się Pucia może w tym dniu zająć tak dobrze że ja będę miała czystą głowę i będę mogła skupić się na pożegnaniu". Nie mogłam odmówić, myślami będę z nimi.

Kasiek - te sandalki są super. I a upaly wydaje mi sie ze tez będą. Jabkupilam w ubiegłym roku w smyku za 40 zl. Przecena z 80

aronia no proszę coraz więcej trudnych słów!

aga wg mnie skoro to jej prośba to zostałabym z małą.

muńka dobrze wiedzieć!;-)

aylin no widzisz, a teraz są w sklepie po 99zł, a na nece tyle samo z przesyłką!:/

Zapomniałam wam napisać że odesłałam crocsy z zalando (a więc znowu oszczędność), bo dostałam po M siostrzenicy oryginalne w stanie wg mnie idealnym;-) I jeszcze mega słodkie z takim paskiem srebrnego brokatu dookoła. Dała za nie 150zł ale były na styk i mało nosiła. Gościu z allegro nie chciał jej zamienić, ani kasy oddać. Przynajmniej teraz Pola skorzystać...ufff.

Kasiek no to jesteś szczęściara :D

Aronia no kombajn to już poważna sprawa :D Antek jak coś "mówi" to siebie nazywa TY :)

Co mogę kupić dziewczynce na komunie do 100zł ?

reklama
Aronia dziekuje :) spersonalizowany alkohol ci sie nalezy za dzislalnosc pośrednicząca:) czyli Home masę aroniowka

Aga teraz są modne znowu takie serduszka otwierane. Ja kupilam siostrze za 70 zl srebrne ażurowe. ( przecana ze 100 zl byla)

Do góry