reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Chcesz przyjechac na wycieczke do UK? :-)

Heheh dziekuję bardzo chętnie :) w ramach suvenirów walizka ogórków :)

Aylin wow...ale ty pracowita!

Tak mąz sugestywnie popukał mi sie w czółko :p

Super by było gdyby młoda miała wczoraj dobry dzień - a niestety prawie jakby PMS miała. Tragedia....
Dlatego zrezygnowałam z korniszonów i tylko zakisiłam wszystko.

reklama
jak pisalam wyzej przerwy nie mam jak zrobic bo malej nikt nie nakarmi ... ona wisi na cycku tak czesto jak noworodek a nawet czesciej :|

dlatego nie pisalam wczesniej zreszta teraz tez nie powinnam byla nic pisac

trzymajcie sie dziewczyny

wroce jak sie wykopie z dola

Kasienka- "dlatego nie pisalam wczesniej zreszta teraz tez nie powinnam byla nic pisac" No co Ty Kasia!!! a moze sprobujesz sciagnac i zostawic mleko dla meza? pamietam, ze latwo nie bylo jak dziec na cycu ciagle siedzial, wiec wiem ze jest Ci ciezko a do tego masz drugiego maluszka w domu! A Nikos chodzi do zlobka? moze wykorzystuj kazda wolna chwile na sen albo po prostu na lezenie i nic nie robienie, wiesz takie ladowanie bateriii. Tule!!!

Aylin- oczywiscie!!! :-D

Ostatnia edycja:
Kasienka moja kuzynka miala 2,5 latke jak urodzilo sie drugie. Tez wisiala na cycu do 4mies. Potem ta powiedziala dosc. Zaczela wprowadzac sloiki, kaszki i teraz jak wychodzi do kogos w odwiedziny czy na zakupy to maz da kaszke lyzeczka i z glowy. Mloda ma 6mies. Trzymaj sie i walcz o siebie. Mam nadzieje ze mozesz liczyc na meza!

Witam,

Wpadlam dać znać, ze żyje :) czas w Polsce leci jak szalony, brak czasu na neta. Przepraszam ze Was nie czytam ale nie mam kiedy. Podróż super, chłopaki spali cała noc a pózniej do południa jeszcze trzy godziny :) ja tez spałam w sumie a mój jechał jak najszybciej i szybko przeleciało.
Mam nadzieje, ze u Was wszystko w porządku. Jak wrócę do domu za dwa tygodnie to dopiero będę na bierzaco.
buziaki dla dzieciaków !!

reklama
Obiecane fotki :-)
Kuchnia za dnia w nocą ;-) teraz już się zmieniła i jeszcze się zmieni ale zarys jest.
I szczęśliwa Aurelka w swoim pokoiku, teraz już jest przemeblowane

Załączniki

• 1407528101907.jpg
    1407528101907.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 62
  • 1407528116183.jpg
    1407528116183.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 59
  • 1407528133278.jpg
    1407528133278.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 59
  • 1407528149036.jpg