reklama
kasiekz
Fanka BB :)
Alijenka M pyta gdzie kupiliscie. Prosze jakis namiar, bo ci nasi nie maja tego lupa.
My zaliczylismy jeziorko (tylko lezalam w cieniu
) a potem zarąbista rybka jak znad Baltyku
My zaliczylismy jeziorko (tylko lezalam w cieniu
Ktoś otworzyl agroturystyke. Zalew, trawka, rowerki wodne. A ze wstep 8 zl to nie ma tlumow. Spokojnie mozna wypoczac. Dzis dla kontrastów kompielisko miejskie również na terenie zwirowni.... Dziki tlum. Ale są za to palmy
dzis wytrzymałam aż 2 godziny.
Katrina ja ci ogórki dowioze ale kamieni nie potrzebuje
Katrina ja ci ogórki dowioze ale kamieni nie potrzebuje
andzia1980
Hej
my mieliśmy wielkie plany na weekend ale udało nam siie tylko dojechać do Świdnika. W sobotę M wstał z lekkim bólem nerki. Niestety mimo leków i innych zabiegów po 4 tak go złapało ze zadzwonilismy po karetkę. W szpital u zrobili mu badania dali zastrzyk i przeszło. Nie wiem co se dzieje. Tym razem erotrocyty za duże. W środę idzie do kontroli.
Tyle u nas.
Czytałam ze u was ok , wiec nie będę siie rozpisywać; )
do jutra
my mieliśmy wielkie plany na weekend ale udało nam siie tylko dojechać do Świdnika. W sobotę M wstał z lekkim bólem nerki. Niestety mimo leków i innych zabiegów po 4 tak go złapało ze zadzwonilismy po karetkę. W szpital u zrobili mu badania dali zastrzyk i przeszło. Nie wiem co se dzieje. Tym razem erotrocyty za duże. W środę idzie do kontroli.
Tyle u nas.
Czytałam ze u was ok , wiec nie będę siie rozpisywać; )
do jutra
alijenka
Mamcia Nataszki :))
kasiek w Strzegomiu w każdej kopalni to kupisz i w każdym punkcie sprzedaży, zresztą i we Wrocku to kupisz, wpisz w Google łupek Wrocław i Ci pokaże, myśmy kupili okazjonalnie 2 palety tego bo tak ja pisałam wcześniej ktoś nie zapłacił za składowanie i zostawił te 2 palety za to
andzia współczuję
andzia współczuję
katrina115
Potrójna Mama
Aylin - to chyba kasiek pytala, sorki.
Andzia kurcze wspolczuje
My po chrzcinach bylo super poza tym ze ksiadz taki jakis markotny... No ale co zrobic wyboru nie bylo
imprezka super udana tesciowa wniebowzieta ze mogla organizowac zarcia jej zostalo to sobie jutro posprasza na plotki
A my rano jedziemy nad morze
oby pogoda byla w sam raz upalow nie chce bo nawet na plaze nie wyjdziemy z frankiem.
My po chrzcinach bylo super poza tym ze ksiadz taki jakis markotny... No ale co zrobic wyboru nie bylo
A my rano jedziemy nad morze
Sunshine6
Dzien dobry :-) Pierwsza?
Czy w PL na prawde jest ciagla cieplo? u nas pada drugi dzien a dzis zimno brrr.....
Wykladzina zalozona :-) jeszcze tylko tapeta i moga sprzatac i dekorowac
Aylin- tak jak pisze Katrina chrzan i koper niezbedne!! Duzo przypraw, warzyw tu nie ma :-( i przez to tak sie ociagam z przetworami
ale wiem, ze co niektorzy zamawiaja sobie worki ziemniakow czy ogorkow i kurier przywozi z PL :-)
Fajnie z ta agroturystyka, Pe kiedys myslam, zeby otworzyc w PL jak bysmy zdecydowali sie zjechac
ALijenka- slicznie!!!! i WOW i to Cie pracy kosztowalo!!!
Josie- Wy juz pewnie w drodze? &&&& za odpowiednia pogode!! i super, ze chrzciny udane
Andzia- :-( oby znalezli od czego go tak boli i pomogli jak najszyciej, bo biedak sie pewnie meczy! Sciskam!
A moj maz znowy w delegacje dzis wyjechal i mam spokoj do czwartku wieczora :-)
Czy w PL na prawde jest ciagla cieplo? u nas pada drugi dzien a dzis zimno brrr.....
Wykladzina zalozona :-) jeszcze tylko tapeta i moga sprzatac i dekorowac

Aylin- tak jak pisze Katrina chrzan i koper niezbedne!! Duzo przypraw, warzyw tu nie ma :-( i przez to tak sie ociagam z przetworami

Fajnie z ta agroturystyka, Pe kiedys myslam, zeby otworzyc w PL jak bysmy zdecydowali sie zjechac

ALijenka- slicznie!!!! i WOW i to Cie pracy kosztowalo!!!
Josie- Wy juz pewnie w drodze? &&&& za odpowiednia pogode!! i super, ze chrzciny udane

Andzia- :-( oby znalezli od czego go tak boli i pomogli jak najszyciej, bo biedak sie pewnie meczy! Sciskam!
A moj maz znowy w delegacje dzis wyjechal i mam spokoj do czwartku wieczora :-)
andzia1980
Ailjenka piękny ogród 
Josie a takie obawy miałaś
a tu proszę - wszystko super wyszło. Udanego wczasowania sie 
Sunshine - u nas 32 st.
No i ciesz sie wolnościa
Jakoś nic mi sie nie chce
te nerwy mnie wykończą 
Josie a takie obawy miałaś
Sunshine - u nas 32 st.

No i ciesz sie wolnościa

Jakoś nic mi sie nie chce
reklama
Sunshine6
Internet chodzi jak bych chcial a nie mogl grrrr......
Dziewczyny w W-wy mam prosbe
podobno w tym sklepie CLOUD LARGE chmura do zawieszenia - CUBE - nowoczesne krzesła, stoły, stołki barowe, nowoczesny design, warszawa, sklep internetowy, dizajn, hokery, cubeonline jest ten obraz
wg czterykaty Konsolka - 1190 z ale na stronce nie ma :-( czy ktoras z Was ma tam blisko zeby zajrzec? 
muah :-*
Dziewczyny w W-wy mam prosbe

Załączniki