reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Ktoś otworzyl agroturystyke. Zalew, trawka, rowerki wodne. A ze wstep 8 zl to nie ma tlumow. Spokojnie mozna wypoczac. Dzis dla kontrastów kompielisko miejskie również na terenie zwirowni.... Dziki tlum. Ale są za to palmy :) dzis wytrzymałam aż 2 godziny.

Katrina ja ci ogórki dowioze ale kamieni nie potrzebuje :)

Hej

my mieliśmy wielkie plany na weekend ale udało nam siie tylko dojechać do Świdnika. W sobotę M wstał z lekkim bólem nerki. Niestety mimo leków i innych zabiegów po 4 tak go złapało ze zadzwonilismy po karetkę. W szpital u zrobili mu badania dali zastrzyk i przeszło. Nie wiem co se dzieje. Tym razem erotrocyty za duże. W środę idzie do kontroli.

Tyle u nas.

Czytałam ze u was ok , wiec nie będę siie rozpisywać; )

do jutra

kasiek w Strzegomiu w każdej kopalni to kupisz i w każdym punkcie sprzedaży, zresztą i we Wrocku to kupisz, wpisz w Google łupek Wrocław i Ci pokaże, myśmy kupili okazjonalnie 2 palety tego bo tak ja pisałam wcześniej ktoś nie zapłacił za składowanie i zostawił te 2 palety za to

andzia współczuję

Andzia kurcze wspolczuje

My po chrzcinach bylo super poza tym ze ksiadz taki jakis markotny... No ale co zrobic wyboru nie bylo:) imprezka super udana tesciowa wniebowzieta ze mogla organizowac zarcia jej zostalo to sobie jutro posprasza na plotki

A my rano jedziemy nad morze:D oby pogoda byla w sam raz upalow nie chce bo nawet na plaze nie wyjdziemy z frankiem.

Dzien dobry :-) Pierwsza?

Czy w PL na prawde jest ciagla cieplo? u nas pada drugi dzien a dzis zimno brrr.....

Wykladzina zalozona :-) jeszcze tylko tapeta i moga sprzatac i dekorowac :happy2::tak:

Aylin- tak jak pisze Katrina chrzan i koper niezbedne!! Duzo przypraw, warzyw tu nie ma :-( i przez to tak sie ociagam z przetworami :sorry2: ale wiem, ze co niektorzy zamawiaja sobie worki ziemniakow czy ogorkow i kurier przywozi z PL :-)
Fajnie z ta agroturystyka, Pe kiedys myslam, zeby otworzyc w PL jak bysmy zdecydowali sie zjechac :tak:

ALijenka
- slicznie!!!! i WOW i to Cie pracy kosztowalo!!!
Josie- Wy juz pewnie w drodze? &&&& za odpowiednia pogode!! i super, ze chrzciny udane :tak:

Andzia- :-( oby znalezli od czego go tak boli i pomogli jak najszyciej, bo biedak sie pewnie meczy! Sciskam!

A moj maz znowy w delegacje dzis wyjechal i mam spokoj do czwartku wieczora :-)

reklama
Internet chodzi jak bych chcial a nie mogl grrrr......

Dziewczyny w W-wy mam prosbe :sorry2: podobno w tym sklepie CLOUD LARGE chmura do zawieszenia - CUBE - nowoczesne krzesła, stoły, stołki barowe, nowoczesny design, warszawa, sklep internetowy, dizajn, hokery, cubeonline jest ten obraz z14553664Q,Konsolka---1190-zl--Inne-Meble--krzeslo---1259-zl-.jpg wg czterykaty Konsolka - 1190 z ale na stronce nie ma :-( czy ktoras z Was ma tam blisko zeby zajrzec? :sorry2::blink: muah :-*

Załączniki

• z14553664Q,Konsolka---1190-zl--Inne-Meble--krzeslo---1259-zl-.jpg
    z14553664Q,Konsolka---1190-zl--Inne-Meble--krzeslo---1259-zl-.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 75
Do góry