reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Kaseinka a ile dajesz Sinupretu?? Dobrze działa na Adriana, ale myślałam, ze Mati za mały . Ja teraz od poczatku podawałam opróćz Calcium, vit. C i nhalacji tez Pulneo, tym razem potzrebny był anty :-(

Asik i Tobie napiszę - Wytrzymamy to, przterwamy ten bunt :tak::-D

Katrina własnie wiem ze zapalenia oskrzeli częste moga skończyć sie astma, dlatego jestem tak przewrażliwiona. Jak zaczął kaszleć to zaczęlam robic ihalacje z Pulmicortu, bo Alergolog nakazała, powiedziała,ze lepszy on niz kolejne zapalenie. Tym razem i on nie pomógł, lae ostatnie dwa razy tak :)

Kasienka oj i p[amietam ten ból z końcówki drugiej ciązy. Leżec nie, siedzieć nie, chodzić tym bardziej, i to wrazenie że zaraz coś Ci sie rozleci tam nadole i te częste blokady. A w pierwszej ciązy to do końca nie czułam,ze w ciązy jestem :p

Ostatnia edycja:
reklama
Andzia moj ma 14 kg i zalecila 15 kropelek dwa razy dziennie :) do 17 godziny (moj chodzi ok 20 spac, jak o 19 to do 16 ) a najgorsze ze to tak zaczelo sie nagle kolo 30 tygodnia i trzymalo do konca a jedyne co to bolalo coraz bardziej

Katrina masz racje ... moj kuzyn ma astme i on w dziecinstwie co wiosna i jesien z zapaleniem oskrzeli czesto i pluc :( teraz jest nieco lepiej ... ale to tez pewnie dlatego ze mieszkal na wsi gdzie jest typowy mikroklimat a teraz mieszka w miescie i nieco inaczej mimo ze spaliny i smog

Asik​ damy rade !!!

andzia można. Na początku maja, przed wyjazdem do Turcji pisałam wam, że P ma pierwszy raz w życiu kaszel i to tylko po zaśnięciu. Wtedy dostałam właśnie sinupred 15kropli na noc, a młoda ważyła 11,5kg.

Kasiek :) ano to dobre jest na kaszel ... na noc bo to bloker jest :)
a sinupret to jest na zatoki na rozrzedzenie kataru takie ziolowe, i mozna podawac do 17 bo to dziala tez wykrztusnie :)

Andzia wiec ja z pelnym przekonaniem pisze ze podaje wlasnie sinupret i daje go 15 kropelek :) dwa razy dziennie ... zalecane od piediatry do 17, ale ja wole jeszcze godzinke wczesniej

Ależ wstyd :zawstydzona/y: byłam przekonana ze Mati ma zapalenie oskrzeli, a okazało sie ze gardła. Ale to lepiej, Rano M był z młodym u lekarza i zadzwonił ze anty i od razu skojarzyłam z oskrzelami,

Kasienka dzieki za info o Sinupredzie,

Kasiek no kazdy moze sie pomylic ;-)

reklama
Do góry