reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Kasienka - z tym moczem to zależy gdzie oddajesz, u nam z kilku kropelek by nie zbadali, chyba musiało być minimum 8-10ml. No i najlepiej poranny jednak...

Wszystkim chorym życzę zdrowia!!!

Aga - jak plecy??

reklama
Dzieki dziewczyny lecę na tabletkach )co 3h) przeciwbólowych i masci i póki co daję radę, ale już dwa razy miałam kryzys i chciałam dzwonić na pogotowie, bo ten ból blokował mi oddech- czegoś takiego jeszcze nie miałam i to tylko od podniesienia rąk do góry :/

W Diagnostyce przyniosłam na dnie ledwo widocznych parę kropelek (bo miała 6mies. i ciężko było złapać:p) i Pani powiedziała, że do ogólnego wystarczy parę kropelek. Do posiewu musi być więcej. Widocznie zależy od laboratorium. Tak samo z tym łapaniem. Pediatra kazał rano (jak u Aylin), a w szpitalu neurolog mówiła że u dzieci do 18mies. życia jest to kompletnie bez różnicy;)

kasienka
daj znać, mam nadzieję że nic nie wyjdzie!

sunshine
piękna kompozycja! A jak u was z kupką, macie ten syrop?

mooni zdrówka i dla was!

aga kurde a to normalne, że jak coś 'pstryknie' to może tak kilka dni łamać w kościach, nie trzeba lekarza? Nie znam się:/

aylin no chyba zapowiada się jakieś wiosenne spotkanie:D

U nas nie zapeszając prawie po katarze. Trzy dni mega woda, czwartego zalegający a dziś nic nie leci i nie dusi, tylko jeszcze mówi przez nos. To raczej typowo przez zęby. Ale wyszło tylko pół górnej piątki.

Ojoj ile tu choraskow -wszystkim zdrówka życzę.

Aga idź lepiej do lekarza. Nie chce Cię straszyć, ale mój wujek w podobny sposób nabawił się rozedmy płuc -chyba tak to się nazywa. A ty piszesz ze masz trudności z oddychaniem.
Zdrówka

Hej!!

Aga udaj no się do jakiego lekarza. U nas teściówka zeszła tylko do piwnicy i już sama nie wróciła, trzeba było ją przynieść no i lekarz stwierdził rwa kulszowa.

Sunshine no my już też pochorowaliśmy się... Sezon grypowy otwarty ;D

Kasienka jak mała?? Dalej ma temperaturę?

U nas nocka całkiem ok, ale jeszcze w piżamkach siedzimy :D Młody nos zawalony niemiłosiernie, i cały czas 37,5. Ja już lepiej, przynajmniej gardło nie boli i kataru jakby mniej także ja już wracam do formy. Tylko ten maluszek :-/

cala noc miala temp... suski zaniesione

Moni zdrowka dla Was i oby nie zlapalo Szymcia

Kasiek super ze Polce przechodzi :) szybka reakcja daje skutek :)

Aga
idz idz do lekarza nie ma co bagatelizowac bo jednak mocno boli

Kasiek zanioslam te wieczorne

Aylin Munka jak cos wyjdzie z wieczornego to powtorze i bede rano lapac ... niby moze stac mocz 24h tylko w lodowce po tym jak sie zlapie i zanim zaniesie, dzieki za info :)

Andzia a jak u Was?

Kasienka u nas ok. M jeszcze kaszle , ale zdecydowanie mniej. No i szaleje, apetyt ma, słowem nie wwygląda na chorego.

jeszcze raz zdrówka dla Saruni. Daj znać jak będą wyniki.

Właśnie sam przebrał się z pizamki. Dumna jestem, bo wcześniej nie był zainteresowany samodzielnym przebieraniem się, a i ja go nie naciskalam.

Jutro u Adriana w przedszkolu dzień pieczonego ziemniaka i dzieci mają być przebrane za ziemniaka, albo mieć na sobie coś z (opaska, czapka, pasek]. Wymyślają a ja nie mam pomysłu co i jak zrobić.

Mooni zdrówka dla Szymka, oby na kataru się skończyło.

Ostatnia edycja:
No i mloda ma kaszel i zatkany nos.... nie wiedzialam , ze internetowo mozna sie zarazic :-D KUrcze na noc mam ten sinocod ale w ciagu dnia nic.... bede musiala tate poprosic zeby przywiozl ten sinupret czy jakos tak ;)

Kasiek- dzieki, ze pytasz :happy2: Aure juz jedna butelke obalila, taa wiezie ten co Ty masz, a teraz pije ten niedobry(niesmaczny) lek co tu dostala, i jak na razie kupki luzne i bez krewi i nic nie wychodzi. Raz tylko chyba 2 tygodnie temu Pe ja podciera i mnie wola, ze krew i na papierze zostalo kawalek tkanki i to mi dalo do myslenia czy to nie hemoroidy?! Bo czasem mowi ze ja dupka boli...... :confused2: Jestem zmeczona ta bezsilnascia i nie wiedza!!! Aaaaa dostalismy list ze szpitala wizyta na 17 Listopada!!!!! :szok::wściekła/y:

Aga- moze zamowi wizyte do domu? albo jak bedziesz w stanie to idz do lekarza. A tym czasem &&&& zeby bol sam minal!

Kasienka- oby sie wyjasnilo od czego ta goraczka! a moze to trzydniowka?

A nam mloda zaczela do lozka przychodzic w nocy lub nad ranem echhhhh.........:confused2:

Ostatnia edycja:
Sunshine zdrowka dla Aurelki !! a trzydniowka to ja mam na nia ogromna nadzieje ... ale pediatra powiedziala ze nie ma tak czerwonego gardla jak zwykle przy trzydniowce ... ale moze :)

Andzia brawo dla Matiego ... moj nie chce sie sam przebierac :|

reklama
Do góry