reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Witam :-) dawno nie bylam pierwsza :-)
Idziemy do lekarza na 14ta, bo kaszel ma coraz wiekszy mysle, ze inhalacje z pulmicortu by go uzdrowily, ale poczekam na lekarza.

kasienka ja za 2 tygodnie 30-stka...jakoś nie mogę się oswoić:p

aga powodzenia, żeby nic poważnego!

to chyba w weekend odwiedzę ikea, muszę tylko zerknąć na kolory które mnie interesują.

aylin dzięki, jest i czarny;) Teraz będę musiałam sprawę przemyśleć czy czarny czy szary będzie lepiej pasował i czy M zamierza pomalować pokój.

aga i jak tam?

Wróciłyśmy od P psiapsióły. Normalnie mega miłość między nimi. A na dworze tak targa, że łeb urywa!

Ostatnia edycja:
Byla fryzjerka mnie farbnac. Ja jestem lekko machoniowa bo farba ktora zawsze mi robi chwyciła jaśniej niż zwykle. Przyszła z córkami wiec moja miała atrakcje na,wieczór :)
Kasiek ja bym chyba szary wolala. Na czarnym wszystko widac

Hellołł
juz 11 a ja pierwsza :p
gdzie jesteście ???,

Ja zapracowana, ale zagladam na bb co jakiś czas a tu ciszaaaa

Aga co u lekarza?? jak Antoś??

Do potem, pewnie napiszę coś więcej :-D

reklama
Witam :) ja dalej przeziębiona, Antek ma bardzo czerwone gardło i już nalot na migdałach katar w sumie ropa lała mu się z nosa :confused2: zgodziłam się na antybiotyk, ale sama nie wiem czy dobrze.

A dziewczyny właśnie była babka u mnie i dogadaliśmy szczegóły :) od listopada mam dzieciaczka do opieki :-D:-D:-D

Do góry