reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Hej Lachonki!

Jestem po kolejnym kursie - skoliozy. Zarąbisty kurs! dużo nowości, zupełnie inne spojrzenie na rehabilitację w tym schorzeniu itp. Jedno jest pewne, że główną przyczyną skolioz jest najczęściej zbyt szybkie sadzanie/stawianie dziecka, złe nawyki podczas siedzenia (np. siadanie na jednej nodze, zabawa na podłodze w pozycji leżącej, plecak na jednym ramieniu itp.) i takie tam różne przyzwyczajenia dzieci. Także zwracajcie na to uwagę!! ;-)

aga - jak jest już nalot i brzydkie gluty, to chyba powinnaś podać mu antybiotyk...

Gabiśka ma odrywający kaszel, a w piątek byłyśmy na kontroli po zapaleniu gardła i było oki. Nie wiem teraz, czy iść z nią do lekarza, czy nie, zwłaszcza, że nie kaszle jakoś bardzo często.

reklama
Uprzejmie donosze ze skonczylam szkolenia. JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
i zyje :)

Aga gratuluje :) w koncu trafiłas. A ile lat ma podopieczny?
Munka - hmm a o co chodzi z zabawa na podlodze na leżaco?? Bo tyska tak czasem sie bawi

muńka ja to samo pytanie co Aylin, bo P często leży na brzuchu na macie i koloruje lub bawi się? Przy stoliku to tylko farbki, a siedząc na podłodze to ciężko garbić się i malować, formę leżenia sama sobie wybrała.

aylin gratulacje!!!!

aga jak osad na migdałkach i ropny katar to zdaje się, że dobrze z tym anty zrobiłaś. Właśnie, w jakim wieku podopieczny, no i gratulacje!

andzia też rano lookalam i straszne pustki:p

A ja jak wiecie ciągnę drugi tydzień bez niani i jest mi o niebo lepiej:p Ona nie obraziła się, że takie info z dnia na dzień. Nawet przedwczoraj wpadła na kawę;)

Teraz mam kolejny dylemat. Padło na dywan szary, ale nie wiem czy włosie to shaggy jak Aylin/Andzia czy gładki jak Alijenka:D

Ostatnia edycja:
Kasiek przy dlugim wlosiu wchodza smieci i trzepanie pomaga ... ale u nas po dwoch latach jak mloda wchodzila na raczkach to miala pelno smietkow miedzy palcami mimo trzepania raz w miesiacu.... zwnela i zmienilam na gladki.... dobrze ze bez niani dobrze :)

Aga jaki dzieciaczek ? zdrowka dla Antosia ...

Munka dobrze ze piszesz :) i na kaszel podalabym prawoslaz

Aylin
jupi!!!!

Hej kobiałki

My dziś choć była ładna pogoda siedziałyśmy cały dzień w domu, wczoraj spędziłam z małą 3 godziny na tym wietrze aż miała wypieki potem i dostała strasznej chrypki, zaaplikowałam jej tantum verde i na noc nurofen. Dzis wstała prawie zdrowa ale wolałam nie ryzykować.

kasiek ooooo i widze że fajne urodzinki się szykują :-p:-p:-p:-p:-p

Kasienka ja jeszcze 2 lata i czte..................................... :-:)-:)-:)-(, Ty młoda dupa jeszcze jesteś. Nię będę wspominać o innych no właśnie a gdzie one się ukrywają ?????

no i resztaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aylin masz rację ma mam czarny i teraz jak będę kupować następny dywan będzie on szary :-D:-D:-D
Gratki ukończenia szkolenia :-):-)

Niespodzianka gdzie jesteś ???????????????????
Papitkaa ..................????????????????????

Aga wydaje mi się że dobrze zrobiłaś z tym antybiotykiem, ropa w nosku to nie jest ciekawa sprawa bo może zaatakować wszystko, oczy, zatoki, uszy.
No i gratki, fajnie że udało się z tym dzieciaczkiem zawsze sobie coś dorobisz i Antek nie będzie się nudzić :). To by się przydało jeszcze przed listopadem spotkanie zrobić :-):-):-)

Muńka Ty kobitko się tylko szkolisz i szkolisz ale gratulacje ukończenia następnego kursu, dobrze to wszystko rokuje na przyszłość, tak trzymać !!!!!!!!!!!!!

Witam,

nawet nie będę się tłumaczyć...;-)

Alijenka no Ty taka stara jestes ze szkoda gadać :-Dwez przestań ;)

aga Zdrowka dla Antka i jeszcze raz gratuluje nowej pracy

Aylin gratulacje

Munka gratuluje skończonego kursu, super

i tyle pamietam...
u nas ok, pogoda dzisiaj beznadziejna

polaa no może i nie stara ale stara matka :) ja już powinnam mieć przynajmniej 16 letnią córkę a nie 2 letnią :-):-):-), rocznik rocznikiem i nie czuję się na swoje lata choć bardzo mi brakuje czasu sprzed 3 lat :), teraz się zrobiłam kura domowa i tym się postarzam z dnia na dzień :sorry::sorry::sorry:

Aylin, Kasiekz - chodzi głównie o dłuższe spedzanie czasu leżąc na jednym z boków z podparciem główy o rękę. Sporo dzieci ogląda tak tv,albo się bawi.

reklama
Alijenka - nie narzekac!!!
Co ja mam powiedziec? Moglabym juz byc babcia, a ja mam swoje pieluchy do zmieniania... ale nue narzekam. Troche zmian u mnie to od razu lepiej (tak na stare lara).

Do góry