reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Witam :) my dziś pół dnia spędziliśmy u Antka kolegi :)

A w niedziele rano zadzwoniła moja siostrzenica i spytała czy mamy plany jak powiedziałam, ze nie to powiedziała ubieraj Antka :D po 30minutach byli u mnie i go zabrali :) oczywiście mi nie chcieli zdradzić gdzie :) Antek wrócił szczęśliwy byli na lotnisku patrzeć na samoloty, potem w kulkach i na obiedzie. Powie Wam, ze bardzo miło się poczułam, ze ktoś go zabrał, a nie tylko wszędzie z mamą.

Andzia zdrówka dla Was!!!

Kasiek ząb może promieniować i a nadzieje, ze tak jest, ale oczywiście jak nie przejdzie trzeba sprawdzić.

Alijenka cudna mała księżniczka i Wasze dynie świetne!!!

Asika, ale smaka mi na kopytka zrobiłaś.

reklama
aga dzięki za lina. Gitarę ma, muszę nabyć sam mikrofon, kurde no i boje się badziewia że jej słychać nie będzie. Mam właśnie taki vitech. Ale w ogóle przez tą gazetkę uświadomiłam sobie, że za chwilę Mikołaj! Przecież tam już są zabawki na Mikołajki...aaaaaaaaaa!!!

Aga ale luzu masz ostatnio ;-).. fajnie. Mnie dzisiaj moi tak wykonczyli, że dużo bym oddala ze taka niespodziankę.
Hehe luzu jedno wyjście po 18tej i 4h w niedziele :) wieczorem wychodzić nie muszę za tym nie tęsknie, ale tak raz w miesiącu pozbyć się Antka na 4h marzenie :)

Kasiek kup jej profesjonalny mikrofon :)

Ja właśnie się zastanawiam nad prezentem na mikołaja/ święta hmm, a w tesco od poniedziałku będzie kolejka drewniana gdyby któraś szukała, na all są po 180zł, a w tesco ta sama ma być za 89zł.

andzia P śpi od 22.30;) W wątku prezentowym jest ten co mam vtech. Ale on nie do 'profesjonalnych' piosenek. Nie słychać P głosu (no jak sobie buzie niemal w to wsadzi to wtedy coś się wydobywa). Fajny jest dla dzieci 12-24mies. i na tym koniec;)

aga tak, żebym i ja mogła zaszaleć:p

Ale mam z głowy, kupiłam jej odtwarzacz wraz z mikrofonem. Jest tam funkcja karaoke;) Będziemy śpiewać. Moja siorka taki miałam z USA ale po 15 latach leżenia na strychu z wylanymi bateriami...padł:D No i mam z głowy prezent na Mikołajki, bo potem ceny pewnie poszybują w górę. A to piosenkarka, śpiewa non stop. Zna multum piosenek i co ktoś przyjdzie to słucha koncertu:p

Ostatnia edycja:
Cześć kobietki

Wczoraj wizyta u gina ok. Badanie w porządku, usg piersi też, więc kolejna dopiero za pół roku.

Młodemu do kataru doszedł kaszel, Olka wstała i mówi, że gardło ją boli..ehh, zaczyna się:no:

Kasiek poczekaj aż się piątka całkiem przebije i jak nie przejdzie to skonsultuj z lekarzem. Kciuki aby jednak przeszło

Andzia biedny Mati, znów chory, dużo zdrówka dla niego! A Damianowi jakiś czas temu tatuś tłumaczył, że nikt nie wejdzie na podwórko, bo pies pilnuje a gdyby jednak ktoś wszedł to Nero dziurę w spodniach wygryzie. Ale nie mówił, że na du*pie;-)

Alijenka Nataszka prześliczna:-) doniczni z dyni- rewelacja

Kasienka jakbym miała takie zaniki okresu to chyba bym zwariowała i co miesiąc testy robiła;-)

Aga ale miło ze strony siostrzenicy

Czesc lasencje :-p

My chore :-( mloda na anty bo zapalenie migdalkow z czwartku na piatek goraczka 40C i niczym nie moglam jej zbic! na dodatek mloda nie chciala przymowac lekow ani robic sobie zimnych okladow! Grrr.... z nia juz duzo lepiej a ja dalej sie mecze bo migdalki bola i uszy zatkane ale poza paracetamowlem i czosnekiem z mlekiem nic nie biore.....

Zdrowka dla chorowitkow!
Podczytuje w wolnym czasie ale jakas chandra mnie dopadla i ospala jestem ostatnio..... Dzis przyjezdza moja Marta z Londynu mam nadzieje sie troche rozerwac i obudzic!

Aga- super, ze sie relaksujesz!
Kasiek- pokaz brzusio :) i oby szybko wyszla!
Alijenka- wow ale super dynie macie!!! my jutro bedziemy sie w to bawic :)))

A dzis Aura ma impreze Halloween u Clare i zazyczyla sobie zeby ja ubrac w....... PEPPA PIG!!! i koniec..... wiec poszla jako Peppa Pig ZOMBI :-D:-p
P.S Aurelki pokoik gotowy podesle niedlugo fotki ;)

reklama
asik sunshine zdrówka!

sunshine
brzuch, ech, nie lubię takich rzeczy. Nawet suwaczka nie mam dopóki się nie urodzi:p Ale ty koniecznie pokaż Aurelkę w roli Peppy zombie!

my dziś 3/4% dnia na dworze, ponoć na wszystkich świętych też ma być słoneczko i 14C:)

Do góry