reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

hej kobiałki

Dziś miałam dzień na wysokich obrotach, wstałyśmy prawie o 9 a o 10,30 miała przyjechać babcia Niuśki więc wszystko biegiem robiłam, a ona przyjechała o 10 całe szczęście że prawie udało mi się posprzątać bo już podłóg nie zdążyłam zmyć.
No jestem po mikrodermabrazji diamentowej, kwasach i maseczkach aaaaaaa i kurdę napaliłam się na makijaż permanentny chodzi o brwi i kreski na górnej powiece, dostałam świetną propozycję na zapłatę za to nioo i 50 % zniżki ale mam dylemat bo muszę zrobić nowe okulary, moje oprawki już są tak zjechane że szoooook i teraz nie wiem co wybrać :-:)-:)-(
Babcia dała radę z młodą obie zadowolone :-):-):-)

Sylka fajnie Wam z tym odpieluchowaniem bo my w czarnej dupie jesteśmy :-:)-:)-:)-(, były ostatnio dni że wołała na nocnik, a teraz woła że już robi siku w pieluchę :baffled::baffled::baffled::baffled:

katrina dobrze że to akumulator a nie co innego :-):-), a z doświadczenia wiem że lepiej jest zakupić nowy niż doładowywać, bo się okaże że on w ogóle w trakcie jazdy nie będzie się doładowywał i gdzieś pojedziesz i zaś nie odpalisz auta

Kasieńka hahahhaa pozycje super, wiem jak moja mała zaczynała spać w takim zwykłym łóżeczku to też ciągle jej coś wystawało jak nie jedna noga to druga to głowa albo ręka ale nigdy nie zwisała w pół :-D

kasiek to zafarbuj odrosty :-):-):-)

polaa moja to ani razu nie zawołała że chce kupę może z 2 razy jej się zdarzyło że zrobiła ją na kibelek albo nocnik ale to mój czy tatusia szybki refleks, a później jak ją chciałam sadzać jak zaczynała robić to blokowała się więc zaprzestałam tego aby się na stałe nie zablokowała,
i współczuję choróbska

Aylin Ty to się tylko szkolisz :-p i nigdy bym nie wpadła na to że można chłodzić colą :angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
A ja kolan i nadgarstków ;-)

Aylin napisz coś więcej np jak zbijac

alijenka super dzień mmiałaś. Ja tez mam kosmetyczkę za pół ceny a nawet taniej, ale jakoś ciągle brak mi czasu.

Jakoś i mnie dopadła deprecha.

andzia ja ostatnio byłam z małą u kosmetyczki i mała obserwowała co mi robi, dziś jak jechałam to mówiła że jadę do pani kosmetyczki i będę miała zieloną buzię :-):-):-)

To się melduję i ja :) Antek ma zapalenie tchawicy :( wczoraj byłam o krok od wezwania pogotowia tak go dusiło- mówię Wam masakra, a najgorsze, ze nic nie działało. Noc przespaliśmy przy otwartym oknie. To jest straszne jak z dziecka wyrywa, ze wymiotuje aż, a matka nie może mu pomóc.

Sylka fajnie, ze siostrę masz :) pamiętam jak zawsze cieszyłam się jak moja mnie odwiedzała.

Katrin i jak zakupy się udały?

Alijenka oj robisz się tu nam na bóstwo :D

Aylin wyszkolona mama z Ciebie :) no i super, ze wakacje zbliżają się wielkimi krokami.

Andzia jesień, choroby więc o deprechę nie trudno, a no i brak kasy....jak ja Ciebie rozumie.

Pola brawo dla Wojtka :)

Kasienka to masz wędrowniczka :D mój do kiedy miał smoka spał prawie całą noc w jednym miejscu, teraz wędruje.

Aga - tak, udaly sie. Bylismy o 8-mej, wiec jeszcze byl wybor rozmiarow. Kupilam Ali kurtke, buty I czapke. Tak, ze zima nam nie straszna.

Alijenka - auto jeszcze calkiem rzeskie, ale nie wiem ile ma obecna "bateryjka" I zamierzam kupic nowa, ale musze poczekac na kase.

Aylin Ty to się tylko szkolisz :-p i nigdy bym nie wpadła na to że można chłodzić colą :angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hhehe mój gupi telefin. zadna cola

A ja to odczytałam czoła i nadgarstków :D

Napiszę więcej jak położę dziecko

i dobrze odczytałas :)

A ja kolan i nadgarstków ;-)

Aylin napisz coś więcej np jak zbijac

alijenka super dzień mmiałaś. Ja tez mam kosmetyczkę za pół ceny a nawet taniej, ale jakoś ciągle brak mi czasu.

Jakoś i mnie dopadła deprecha.

hihi na kolana to ja bym nie wpadła.

gorączki do 38,5 w ogóle sie nie zbija a potem najlepiej chłodzic letnią wodą (lub recznik namoczony w letniej wodzie) i robić oklady pod pachami i w pachwinach. Najskuteczniejszy sposób. na głowe mozna sobie całkowicie odpuscić

reklama
Wiecie że o tej porze mam jabłecznik w piekarniku...czekam aż dojdzie:D

Aylin będziesz mega wyszkolona;) I dobrze, nie ma to jak mądre rady! Wow, dwa razy wakacje!!!

Alijenka wow wow szalejesz! Moja mama ma od miesiąca makijaż permanentny brwi i dolne kreski. Płaciła bardzo tanio u mnie na wiosce. Wg mnie super efekt. Brwi niemal nie miała swoich, a teraz ma z głowy malowanie. To samo z kreskami dołem;) Sama pójdę zrobić jak wiadomo...ogarnę się:D Co do odrostów, to zawsze zapominam kupić farby:p

Aga masakra. Nigdy w życiu nie widziałam nikogo z zapaleniem tchawicy, a tym bardziej jakie to musi być straszne dla dziecka. Jak piszesz te duszności:/// Kciukasy za szybki powrót do zdrowia!

My dziś zaliczyłyśmy wizytę u P 3,5letniej kuzynki. Moja dziecko wsunęło tam całą porcję pierogów! A w domu po drzemce pomidorową (ale mówię P, że to marchewkowa, bo inaczej nie tknęłaby:p), więc w nagrodę wieczorem pojechaliśmy na zakupy i dostała frytki z mcdonalda:D

Coś tam jeszcze którejś miałam...ale zapach szarlotki nie pozwala mi się skoncentrować:p

Do góry