reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Aylin wow wiec musze tam zajrzec:)

Aga Alijenka tymczasowo odpada. Jak chcesz to mozemy we dwie. Mi kazdy dzien pasi oprocz czw bo mam gina:)

U nas sniegu sie nie spodziewam ale w zeszlym roku czesto u tesciow w gorach bylismy i sniegowce niezastąpione bo tam sniegu multum. No i jak latala dookola domu po mokrej trawie to w sniegowcach bo te skorzane ocieplane z ccc przemakaly.

reklama
kasienka one jeszcze są...wow! Jak ostatnio szukałam to były tylko te z kożuszkiem w środku ale całe jak gumiaki. Tych nie było! Jak są to cudnie i problem z głowy;)

Mam superowe ze Stanów ale oczywiście 25, więc musiałabym P palce obciąć. Na razie kupie jej jakieś cieplejsze zimowe, a śniegowce potem, może jakieś promocje będą:p Mam nadzieję, że noga chociaż na chwilę stanie.
Mój M jeszcze w pracy! Dopiero o 21.00 będzie w domu, bo oczywiście nagle coś wyszło. Żeby się pocieszyć chyba zrobię frytki.

Kasiek - na pocieszenie (o ile to bedzie pocieszeniem), nie tylko Twoj maz jeszcze w pracy. Moj ostatnio wyvhodzil o 6.45, a wracal przed 21-wsza. W czwartek wrocil o 23-ciej, a w tym tyg. Na 15-ta I do 2-3-ciej. Ja na pocieszenie sobie zaraz sernik wezme I moze drineczka...

A ja wypilam kakao, herbatę z czystka i zjadlam bulke a teraz mi nie dobrze.
Kasiek to jaki rozmiar ma pola? Ze 25 ciasne?? Moja 23 nosi

reklama
Aylin co to herbata z czystką? 26. Stope ma dluga na 15.8cm a trzeba do zimowych jeszcze ten cm dodac. Wiec wkladka wychodzi 16.8! Niestety rodzinne sklonnosci.

Kasienka moj wlasnie wszedl i tez od rana:/ Masakra no ale jak mus to mus...ktos pracowac musi.

Asik Kasienka drineczki...ale wam dobrze. Ja wlasnie mowilam do M ze kolejny Sylwek bez % bo albo karmie albo w ciazy jestem;p

Do góry