reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Kobitki czemu wy jeszcze nie śpicie?

Nanulika świetnie nas określiłaś :-D

Wróciliśmy nie dawno od lekarza i całe szczęście to piątkowe krwawienie nie zaszkodziło maleństwu. Na usg zobaczyłam pięknego malucha z cudnie bijącym serduszkiem i powiem wam że ten mój maluch ma już 11.3mm, myślałam najpierw że to pęcherzyk ma taką wielkość ale nie, to nasza fasolka tak urosła :szok:
Jeszce tak może być że zamiast czerwcóweczką okaże się być majóweczka ;-)

Cieszymy się ogromnie z tego że wszystko jest dobrze i że fazol tak pięknie rośnie, mój mąż mówi że to nie fazol tylko byk ;-)

Dobrej nocki

reklama
Dokladnie jak mozna o tak wczesnej porze spac :p
Choc ja dzis bedac w pracy obiecalam sobie ze jak wroce do domu to klade sie spac bo w dzien zasypialam na stojaco nooo a teraz nie chce mi sie juz spac :)

Dobra dziewczyny ja uciekam od kompa wystarczy na dzis siedzenia przy nim. Trzeba troszke sie polozyc i odpoczac po calym dniu aby mojej fasolce bylo dobrze.
Zycze Wam spokojnej nocy :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oki to ja dołaczam do tialany i aljenki:)
jutro szalony dzień, rano pędem zrobić się na bóstwo, potem do przychodni w której we wtorek wystawili mi błędne L4, potem zgarnąć kumpelę i na obronę do Mojego S:) potem pewnie jakieś świętowanie będzie, a w międzyczasie MOJA BETA :D

3majcie kciuki za 18.10 - to chyba big day in our life:)

Oki to ja dołaczam do tialany i aljenki:)
jutro szalony dzień, rano pędem zrobić się na bóstwo, potem do przychodni w której we wtorek wystawili mi błędne L4, potem zgarnąć kumpelę i na obronę do Mojego S:) potem pewnie jakieś świętowanie będzie, a w międzyczasie MOJA BETA :D

3majcie kciuki za 18.10 - to chyba big day in our life:)

Daj znać po! Kciukasy za męża i betę!

Dzień dobry wszystkim :-)
Katrina115, Alijenka ja w ciągu dnia nie śpię a w nocy biegam kilka razy do kibelka i potem nie mogę zasną i o 21 to mnie już tak muli że 22 to dla mnie bardzo późna godzina

Nanulika trzymam mocno kciukasy za całą Waszą rodzinkę ;-)

Dzien doberek :)
Ja to zas w dzien latam do WC jak szalona a w nocy jak narazie wstaje tylko raz :)
Dziewczyny jak zrobic aby ten suwaczek pokazywal sie pod wpisem na forum ??

reklama
Dzień dobry dziewczynki :-) 10 stron miałam dziś do przeczytania:szok::-D
Witam wszystkie nowe czerwcówki :-D Przybywa nas. To dobrze :-)

Wiecie co? Taki jakiś niepokój wewnętrzny mnie trzyma. Żadne konkretne obawy tylko to uczucie. Niepokój.:sorry: W poprzedniej ciąży tak nie miałam..

A co do wieku, to dopisuję się do mamusiek po 30-stce :-) Jak urodzę będę miała 33:-D

Lenia mam strasznego, a tyle mam do roboty. Położyć fugi, skończyś robić szafki, nie mówiąc o sprzątaniu. A miałam postanowienie, ze zajdę w ciąże jak skończę remont :eek:

Miłego dnia!:-D

Do góry