reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

hahaha, czytam i widzę, że wszyscy schizują, ja też ciągle się po bimbałach macam a nie bolą mnie prawie wcale, nie mam mdłości, właściwie nie mam żadnych objawów oprócz bólu brzucha, na szczęście plamienia zniknęły, ja odetchnę w środę kiedy zobaczę, że bhcg prawidłowo wzrasta, odpędzam czarne myśli bo przecież u mnie na usg NIC nie było widać, nawet pęcherzyka a wg badania to 5/6 tydzień. Zdecydowanie za dużo się martwimy, jakaś zbiorowa medytacja relaksacja i mantra by się przydała, ja już sobie pod nosem śpiewam, że wszystko jest w porządku, widać zarodek i bije serduszko :tak:
całuski!!!

Tak jest! Tralalalala :)

reklama
Jak co po 30stkowe mamusie :D ja tez zaliczam sie do starszyzny bo mam 32 tak tak wiem szkola,praca i mieszkanie i to i tamto....moj maz planowal bobo na jeszcze pozniej
Ale jak to sie mowi-dzieci przychodza wtedy kiedy same uznaja ze to teraz :cool:
Btw mam juz imiona hehe

Witam kobitki.
Ja mam pierwszą wizytę u gina zaliczoną. Ciąża potwierdzona. z USG wynika ze jest to 7 tydzień (6 tygodni i 4 dni +/- 2 dni). :) widziałam piękne, bijące serducho. I w końcu mogłam się podzielić tą radosną nowiną z rodzinką.
Mega szczęście.

Pozdrawia wszystkie czerwcówki

Ja jak urodzę będę miała 32 lata, więc zegar bilogiczny bije :-) U mnie to będzie dopiero dom wariatów, bo razem z nami w domu mieszkają 3 psy więc pewnie będzie wesoło po pojawieniu się fasolki na świecie!

Byłam dziś rano zrobić badanie progesteronu, przez te badania jestem już tak pokłóta, że hoho :-D

cześć Mamuśki,

Mnie tylko podłamuje pogoda - MASAKRA!!!!! zimno, wieje, leje z domu nie chce się ruszać, mam nadzieję, że to jeszcze nie zima! Ja moje pierwsze dziecko urodziłam jak byłam bardzo młoda, a następne po dłuuugiej przerwie. Jestem dojrzała mamą, ale bardzo się z tego ciesze, bo ciąże przechodzę bardzo świadomie zarówno pod kątem fizycznym jak i psychicznym. Poza tym powiem Wam, że nie ma to jak dojrzały tato - faceci tez muszą do tego dorosnąć.

Cześć kobietki,

Ale się rozpisujecie. Przy mojej kochanej 2latce nie mam czasu niestety tak często do Was zaglądać.

Gratuluje wszystkim nowym czerwcówkom.

U mnie objawy takie jak w poprzedniej ciąży - ciągłe mdłości - działa na to tylko surowa marchewka, którą zjadam kilogramami.
I tak na razie nie jest tak źle jak w poprzednim razem - pamiętam że nie mogłam wyjść spokojnie z psem na spacer bo co zobaczyłam jakąś pozostałość po innym czworonogu to zaraz biegłam w krzaki, do sklepu nie wychodziłam bo zaraz biegłam do toalety, i mąż musiał przez pierwsze 3 miesiące jeść tylko gotowane bo nie mogłam wytrzymać zapachu smażenia (przypłaciłam to stratą 3 kg na początku ciąży)
Mojej siostrze za to nic nie było, po za wizualnym powiększeniem się górnej partii ciała.

Trzymam kciuki za wszystkie fasolki. A wy mamuśki osiwiejecie przez kolejnych 9 miesięcy jak będziecie się tak martwić

Witam was no zgodzę sie z Ariada nie ma co sie martwić bedzie dobrze musi :) Najwazniejsze byc dobrej mysli :-)
Pamiętacie jakiś czas temu pisałam ze poza bolącymi cycorami nic mi nie dolega aa i tylko czasami mnie mdliło ale nic wiecej. Otóz od 2-4dni jest tragedia mam mdłości zjem rano sniadanko chwile minie i biegiem do łazienki pawik :wściekła/y: chwila pozniej znowu glodna, w glowie mi sie kreci i slabo mi sie robi :o i jeszcze ta zgaga :no: tragedia. ;o Mam nadzieje ze szybko minie.

Dziewczyny jak to sie liczy te tc? jak pierwszy dzien ostataniej @ miałam 4września i wg OM jestem w 6ti2dniu to to jak? mowie ze 7tc ? czy jak

reklama
O mamo a juz myslalam ze z moja glowa cos nie tak a tu sie okazuje ze tak wszystkie schizujemy. Troche mi ulzylo ze raz piersi moga bolec a raz nie.Od tego macania ich to mi w koncu drugie wyrosna :-) Z tego nerwu polecialam dzisiaj na bete.Wynik o 16.00. Zjadlam wlasnie wielki kawal sernika i czuje sie calkowicie usprawiedliwiona :-D

Do góry