reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
KamilaLublin:7687523 pisze:
Dziewczyny wlasnie szykuje sie na pierwszą wizyte do lekarza... 3majcie za mnie kciuki ... ja tak strasznie sie stresuje że aż biegunki dostalam:) Jak wroce to dam znac co sie tam ciekawego dowiedzialam.

3mamy mocno i czekamy na wiesci!!!

Dziewczyny wlasnie szykuje sie na pierwszą wizyte do lekarza... 3majcie za mnie kciuki ... ja tak strasznie sie stresuje że aż biegunki dostalam:) Jak wroce to dam znac co sie tam ciekawego dowiedzialam.

Ja też już uszykowana, zaraz wyjeżdżamy :-) ale ja jakoś dziwnie póki co spokojna, większego stresa miałam jak myślałam o wizycie tydzień temu, no ale pewnie w przychodni serducho mi wyskoczy!!

To do napisania!

Kamila
, 3mam kciuki za siebie i Ciebie!

MatMaks:7687814 pisze:
Czy Wam też się chce tak spać jak mnie? Siedzę w pracy i oczy mi się same zamykają. Już nie wiem co robić, bo na pracy się skupić nie mogę :no:

Oj tak.... mnie tez oczy sie same zamykaja.... a wyspana niby powinnam byc...

reklama
Boshe dziewczyny,ale nadajecie !!:angry: Ja dopiero niedawno wstalam i godzine mi zajelo,zeby wszystkie posty przeczytac.Wydaje mi sie,ze tez strasznie duzo miejsca zajmuje jak cytujecie czyjes wypowiedzi i dopisujecie odpowiedz.Moze starajmy sie nie kopiowac postow,a odnosic sie bezposrednio do danej osoby,lub skracac je choc troche.
Tez sie czuje tak jakbym miala byc chora,gardlo pobolewa,nos mam zapchany i ogolnie taka rozbita sie czuje.
W niedziele mam wizyte i gina,wiec wszystko sie okaze.U mnie jest dziwna sprawa,bo ostatnio @ mialam 1.09,czyli owu wychodzila 14.09, a u nas barabara bylo 10-go i 17-go,wiec zadne mi nie pasuje.Pewnie wyjdzie z usg.Mam nadzieje,ze bardziej 10,bo to bedzie oznaczac wieksza szanse na dziewczynke :)
Tez mam 2 dwulatki w rodzinie, ktorym non stop kupuje i wysylam ubranka,wiec kuzynki wszystko dla mnie trzymaja.Gorzej jak bedzie chlopak.Wtedy sprzedam pake dziewczynek i kupie wszystko dla chlopca.
Tak sobie myslalam,ze moze zeby sobie ulatwic kojarzenie ,kazda z Nas edytuje sobie profil i w zakladce 'o mnie' napisze jakies informacje o sobie.Wtedy wystarczy kliknac na zdjecie i wyskoczy profil i sie pamiec szybko odswiezy,bo ja czasami jade wszystkie posty od poczatku,zeby znalezc,ktora gdzie mieszka,pracuje itd,mowiac szczerze.Co myslicie?
Napiszemy gdzie mieszkamy,ile mamy lat,czy pracujemy i gdzie,dzieci,maz,jakie termin z om a jaki z usg.Taki tylko pomysl:zawstydzona/y:
Milego dzionka i duuuuzo energii zycze Wam,bo mi by sie przydalo dzis...

Do góry