Yousta
Zaangażowana w BB
Dziękuję za pomoc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
KamilaLublin:7687523 pisze:Dziewczyny wlasnie szykuje sie na pierwszą wizyte do lekarza... 3majcie za mnie kciuki ... ja tak strasznie sie stresuje że aż biegunki dostalamJak wroce to dam znac co sie tam ciekawego dowiedzialam.
Dziewczyny wlasnie szykuje sie na pierwszą wizyte do lekarza... 3majcie za mnie kciuki ... ja tak strasznie sie stresuje że aż biegunki dostalamJak wroce to dam znac co sie tam ciekawego dowiedzialam.
Czy Wam też się chce tak spać jak mnie? Siedzę w pracy i oczy mi się same zamykają. Już nie wiem co robić, bo na pracy się skupić nie mogę![]()
oj tak... Aczkolwiek tydzień temu było znacznie gorzej. Z tym, że mnie nie muliło.Czy Wam też się chce tak spać jak mnie? Siedzę w pracy i oczy mi się same zamykają. Już nie wiem co robić, bo na pracy się skupić nie mogę![]()
MatMaks:7687814 pisze:Czy Wam też się chce tak spać jak mnie? Siedzę w pracy i oczy mi się same zamykają. Już nie wiem co robić, bo na pracy się skupić nie mogę![]()